ŞL 12/13 H Grubu 6. Maç | Braga 1-2 Galatasaray | Maç Sonucu | 5 Aralık

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 6.Maç | Braga 1-2 Galatasaray | Maç Sonucu | 5 Aralık

Her şeye rağmen müthiş bir zaferdi yine.Devre arası mutlaka transfer gerekiyor ama son yıllardaki en büyük başarımız.Teşekkürler yönetim,teşekkürler Fatih Terim ve futbolcular :ayatollah:

Etraflıca düşününce 3. maçlar sonun 1 puanla sonuncu sıradasın, sonrasında 2 maçını kazanıp gurupta tekrar iddialı konuma geliyorsun. Son maçın 55. dakikası oynanırken sen deplasmanda yenik durumdasın, rakibin ise Manu karşısında galip (ön görülmeyen bir şekilde). Gel gelelim kazanıyoruz ve 10 puanla bir üst tura çıkıyoruz. Kolay gurup, United'in yardımları, zayıf takımlar gibi saçma söylemlerle başarımızı gölgelemeye çalışsalar da, ciddi ve güzel bir iş başardık, yakıştı bize.

cluj fenere 5 atar ! kimse kusura bakmasın :lol:

Ntvspor klip hazırlamış lan.

olum bana aydının attığı gol lazım. 3 golüde göremedim lan tam gol pozisyonunda pc dondu 3 kere oldu :(

stopere artık toure mı olur rolando mu bılemem bır kalıte adam sart ayrıca forvet arkası yeteneklı top tasıyabılen psg lı nene wolsburglu dıego bragalı alan lazıo lu zarate mmı bılmem bırılerı alınmalı

Burak gstv de !!

Şans yanımızdaydı Çok şükür.. Terimin oyun sistemini gözden geçirmesi için daha hang sinyallerin gelmesi lazım?

Şans yanımızdaydı Çok şükür.. Terimin oyun sistemini gözden geçirmesi için daha hang sinyallerin gelmesi lazım?

ınsallah hocamız bundan snra kımlere forma vermesı gerektıgını acık ve net olarak son defa gormustur

juventus yada malaga gelirse ver elini yarı final :D

Geri
Üst Alt