ŞL 12/13 H Grubu 6. Maç | Braga 1-2 Galatasaray | Maç Sonucu | 5 Aralık

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 6.Maç | Braga 1-2 Galatasaray | Maç Sonucu | 5 Aralık

Hoca yanlış tercihler yapıyor olabilir ama onun hakkında konuşurken biraz dikkatli olmak gerekiyor sanki. Eleştiri tabii ki olur da istifa falan...

İstifa demedim demem de. Hatta daha önce de diyenler olmuştu ben karşı çıktım. Hoca maçı veriyordu nerdeyse ben onu dile getirdim.

Schalke ciksinda Macs gidelim

Bir sevinç yumağı

A9YqXqSCEAEji5J.jpg

İki sezon önce batmış takımı alıp baştan aşağı değiştirip o kadar değişime rağmen mükemmel futbol oynatıp şampiyon yapan feneri 5 maçın 4 ünde ezen bi takımın yaratıcısıdır Fatih Terim yıllar sonra Ş liginde tur atlayan takımın mimarıdır Fatih hoca...

Şaka maka Avrupa'nın en büyük 16 kulübü arasındayız an itibariyle umarım bunun bilincinde oynarlar Sivasspora karşı yine saçmalayalım ligde

Lan şu takımın 2 sene önce ligde yokları oynayıp 8. olduğunu düşüyorumda. Merdivenleri 3'er 3'er çıkıyoruz. Allah daha başarılı günler gösterir inşallah bize.

braga tam beklediği gibi iyi oynadı.Biz iyi oynamadık ama içerdeki maça saysınlar bunu! orda da tam tersi olmuştu.içerdeki manchester maçında da iyi değildik onu da deplasmandaki ezdiğimiz maça saysınlar.Yani kazandığımız maçlarda iyi değildik ama çok da haketmediğimiz puan kayıpları yaşadık...

Kendi işimizi kendimiz gördüğümüz için çok mutlu oldum.sonraki maça kadar baya zaman var takım kendini toplarsa bir kaç rakip dışında diğerlerini geçebiliriz...Zaten GALATASARAYın adının olduğu yerde umut vardır...Ben çeyrek finali görebileceğimizi düşünüyorum..

gruptan cikmamizla ne kadar para alacaz arkadaslar bilgisi olan varmi

CL 'de en cok gol atan oyuncular simdi 6 goller ile

CR7 ve B17

Lan şu takımın 2 sene önce ligde yokları oynayıp 8. olduğunu düşüyorumda. Merdivenleri 3'er 3'er çıkıyoruz. Allah daha başarılı günler gösterir inşallah bize.

Çünkü 2 sene önce fenerbahçenin şike pisliği içinde yüzüyordu Türkiye futbol ligi herifler hala şikeden ceza almadılar hala dosyaları inceleniyor UEFA tarafından ne dosyaymış arkadaş destanmı yazmışlar

20 Aralık'ta kura çekiminde olanlardan bir tanesi biz olacağız. Gönlümüzde yatan aslanı herkes biliyor. İyi bir Ocak ayı geçirmeyi planlıyoruz. Herkese güveneceksiniz ama ilk önce kendinize güveneceksiniz. Manchester United'dan bu sonucu beklemiyordum.

demiş Fatih Hoca.

Acaba kim o aslan, Kaka mı?

Paris Saint Germain, Schalke, Malaga, :yenieek:

Borussia Dortmund, Juventus, Bayern Münih ve Barcelona
:o

burak_____calm_down_____yilmaz_by_haitaenis-d5kh2k3.jpg

Şu Cl'de tur atlamayı iyi kullanalım.Transferde nokta atışı yapalım.

Burak Yılmaz'ı eleştirenler yerin dibine girmiştir umarım adam şu an 6 gol ile Şampiyonlar Ligi gol krallığında yarışıyor

bu maçta direğe nişanladık mı hiç topu?

Geri
Üst Alt