ŞL 12/13 H Grubu 6. Maç | Braga 1-2 Galatasaray | Maç Sonucu | 5 Aralık

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 6.Maç | Braga 1-2 Galatasaray | Maç Sonucu | 5 Aralık

Beyler, index de hangi takim var :cool:

uefa.de

Dakika 89 heyecandan ölüyoruz ve birden elektrikler kesiliyor. Ne kadar kötüydü bu maç. Titreye titreye izledik.

Burak gol atınca sevindinmi yoksa karaları mı bağladın delikanlı gibi

Beyler, sizinde caniniz CILEK cekdi mi? :ayatollah:

Yalnız bugün Hamit çok kötüydü.Geldiğinde en çok sevinenlerden biriydim ama şu ana kadar yanılttı beni böyle beklemiyodum.Eboueyle uyumu yok resmen.

keşke sende alıntılamasaydın kardeşim

Direkt şikayet et butonuna basardım ama bi kaç kelime etmem gerekirdi. Maç esnasında adam istifada etsin diyebilir ki görünüş feciydi, bende eyvah tur gitti dedim ama taktiği değiştirince braga çorap söküğü gibi açıldı. Zaten forumca haftalardır savunduğumuz sistem bu değil mi ki. E hoca hatalımıydı? Kesinlikle hatalıydı. Ama hatasından döndü mü? Döndü. Zaten prof adam hatasını farkeder. Biz boşuna ona İMPARATOR demiyoruz.

Ama ne olursa olsun hocaya istifa etsin diyenede küfür edilmesine ve o kadar kişinin beğenmesinede seyirci kalamam. Ayıba ayıpla ortak olmamalı. Hocada taraftarda eleştirilecek ama kimse kimseye küfür edemez.

Terim No-ntvsporda, canlı telefon bağlantısı.

Maç ile ilgili 10 civarı haber yaptık, girin bakın, okuyun isteriz.

https://www2.gscimbom.com/

sporx un haberine göre simdiye kadar 28,5 milyon euro kazanmisik dostlar

oha ya CL'de en çok direkten dönen takım bizmişiz tam 5 kere. son 10 dkyı izleyemedim pc donmuştu

Direkt şikayet et butonuna basardım ama bi kaç kelime etmem gerekirdi. Maç esnasında adam istifada etsin diyebilir ki görünüş feciydi, bende eyvah tur gitti dedim ama taktiği değiştirince braga çorap söküğü gibi açıldı. Zaten forumca haftalardır savunduğumuz sistem bu değil mi ki. E hoca hatalımıydı? Kesinlikle hatalıydı. Ama hatasından döndü mü? Döndü. Zaten prof adam hatasını farkeder. Biz boşuna ona İMPARATOR demiyoruz.

Ama ne olursa olsun hocaya istifa etsin diyenede küfür edilmesine ve o kadar kişinin beğenmesinede seyirci kalamam. Ayıba ayıpla ortak olmamalı. Hocada taraftarda eleştirilecek ama kimse kimseye küfür edemez.

Zaten beğenenlerde küfürü beğenmedi emin ol.Adamın söylemek istediklerini beğendim ben şahsen ama küfür yakışmadı.Küfür yakışmadı diyicektim zaten ama alıntılayıp milletin gözüne sokmiyim dedim mesajı tekrar tekar.

Yalnız bugün Hamit çok kötüydü.Geldiğinde en çok sevinenlerden biriydim ama şu ana kadar yanılttı beni böyle beklemiyodum.Eboueyle uyumu yok resmen.

Hamit' e o kanatta yazık oluyo ortada oynaması gerekiyo buda sistem değişikliği demek nasıl olacak bilmiyorum :allaalla6vr:

Simdiye kadar, sadece Uefa dan aldigimiz para, 20 milyon euro gibi bir rakam.

fatih hoca: ocak ayini iyi gecirecegimizi tahmin ediyorum gibi birseyler dedi, yani transfer var gibi

Geri
Üst Alt