Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dakika 89 heyecandan ölüyoruz ve birden elektrikler kesiliyor. Ne kadar kötüydü bu maç. Titreye titreye izledik.
Beyler, sizinde caniniz CILEK cekdi mi? :ayatollah:
keşke sende alıntılamasaydın kardeşim
Yalnız bugün Hamit çok kötüydü.Geldiğinde en çok sevinenlerden biriydim ama şu ana kadar yanılttı beni böyle beklemiyodum.Eboueyle uyumu yok resmen.
Beyler, sizinde caniniz CILEK cekdi mi? :ayatollah:
Direkt şikayet et butonuna basardım ama bi kaç kelime etmem gerekirdi. Maç esnasında adam istifada etsin diyebilir ki görünüş feciydi, bende eyvah tur gitti dedim ama taktiği değiştirince braga çorap söküğü gibi açıldı. Zaten forumca haftalardır savunduğumuz sistem bu değil mi ki. E hoca hatalımıydı? Kesinlikle hatalıydı. Ama hatasından döndü mü? Döndü. Zaten prof adam hatasını farkeder. Biz boşuna ona İMPARATOR demiyoruz.
Ama ne olursa olsun hocaya istifa etsin diyenede küfür edilmesine ve o kadar kişinin beğenmesinede seyirci kalamam. Ayıba ayıpla ortak olmamalı. Hocada taraftarda eleştirilecek ama kimse kimseye küfür edemez.
sporx un haberine göre simdiye kadar 28,5 milyon euro kazanmisik dostlar
sallamışlar şampiyonlar ligini kazansan o kadar anca alırsın
Yalnız bugün Hamit çok kötüydü.Geldiğinde en çok sevinenlerden biriydim ama şu ana kadar yanılttı beni böyle beklemiyodum.Eboueyle uyumu yok resmen.
Eboue de çok kötü.
Stad tv gelirleri falan edebilir o kadar.