ŞL 12/13 H Grubu 6. Maç | Braga 1-2 Galatasaray | Maç Sonucu | 5 Aralık

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 6.Maç | Braga 1-2 Galatasaray | Maç Sonucu | 5 Aralık

20 Aralık'ta kura çekiminde olanlardan bir tanesi biz olacağız. Gönlümüzde yatan aslanı herkes biliyor. İyi bir Ocak ayı geçirmeyi planlıyoruz. Herkese güveneceksiniz ama ilk önce kendinize güveneceksiniz. Manchester United'dan bu sonucu beklemiyordum.

demiş Fatih Hoca.

Acaba kim o aslan, Kaka mı?

Oynayamaz Kaka.Zaten Amerika yolcusu.

Ynt: ŞL 12/13 H Grubu 6.Maç | Braga 1-2 Galatasaray | Maç Sonucu | 5 Aralık

iyi oynamamıza ragmen kazandık, ve işin en güzel yanı tam eleniyor bunlar derken galatasay düşmanlarının kursağında kaldı hevesleri. Umarım kendimize çeki düzen veririz de ligde de arayı acmaya başlarız. Tebrikler cimbomum. Bizi yine mutlu ettin.

Transformer Prime TF201 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Edit:Mesaj adminler tarafından düzenlendi ama yakışmadı gerçekten. Bu güzel geceye bu küfür yakışmadı

Bence çok ağır oldu bu. Sonuçta o arkadaşlar maçın başında 2.yarıda ki taktikle çıkmamız gerektiğini söylemişlerdi. Gol gelincede kontrolü kaybettiler.

Bu mesajı beğenenlerde bu terbiyesiz üyenin fikirlerini paylaştıklarından onlarında infazını talep ediyorum. Yapmayın böyle ayıp şeyler.

rakibimiz ne zaman belli olacak ?

arkadaşlar bişey merak ediyorum kaka diyoruzda yani diyelim ki oldu bu adam cl de oynamadımı oynadı nasıl oynayacak bizde

Bence çok ağır oldu bu. Sonuçta o arkadaşlar maçın başında 2.yarıda ki taktikle çıkmamız gerektiğini söylemişlerdi. Gol gelincede kontrolü kaybettiler.

Bu mesajı beğenenlerde bu terbiyesiz üyenin fikirlerini paylaştıklarından onlarında infazını talep ediyorum. Yapmayın böyle ayıp şeyler.

Hemen infaz ediyoruz canım..

Loading..

keşke sende alıntılamasaydın kardeşim

kuralar ne zaman çekilecek

Dakika 89 heyecandan ölüyoruz ve birden elektrikler kesiliyor. Ne kadar kötüydü bu maç. Titreye titreye izledik.

o degilde 4-3-3 gecince pas trafiginde bir cok secenek ortaya cikiyordu,selcuk, melo, emre colak, amrabat, beklerden bindirme yapan ebue falan

4-4-2 oynadigimizda hep ayni hikaye, ilerd ene top tutabiliyorsun, nede pas yapabiliyorsun

hep ayni ezbere kendi yari sahamizdaki semih-dany-melo-selcuk paslari haric..

Geri
Üst Alt