ŞL 13/14 B Grubu 6. Maç | Galatasaray 1-0 Juventus | Maç Sonucu | 11 Aralık | Star TV

Öyle laf atmak ile olmiyor. Sözünde durman gerekir, kacmak olmaz. Verecen o mesajlarini.

Sen lafi istedigin organ ile algila. Mesaj baskaydi. Kusura bakmada ne kadar gereksiz post atiyorsun farkinda degilsin heralde. Burda kötü niyet te olmasa bir yerde dur desen?

Al senin olsun.. GSE de versinler. Cok istiyorsun ya. Arkadaslarina gösterirsin. Yeterki daha fazla sacmalama.

En gec 3 diyo ya kim gidecek bu maca

SM-T210 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

50000 ergen sesi :eek:

SM-T210 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kardesim talebe deyince aklına ergenler gelmesin,25 yasında talebede var,sıkıntı yok,ayrıca vali de cosmus twitter da,bulmus fırsatını kacırmaz :D:D

Hüseyin Avni Mutlu ‏@Valimutlu22 dk

Bu gece beğendiğim twitler 1) Geçen yıl ki vali olsa okulu tatil ederdi 2) Hakem yanlış karar verdi okulları tatil edeceğine maçı tatil etti

O değil 2 gün sonrasına birde Gencler deplasmanı var o zemin bayagı yorar bizi sanırım zaten iç acıcıda oynamıyoruz hayırlısı inşallah.

Sen lafi istedigin organ ile algila. Mesaj baskaydi. Kusura bakmada ne kadar gereksiz post atiyorsun farkinda degilsin heralde. Burda kötü niyet te olmasa bir yerde dur desen?

Al senin olsun.. GSE de versinler. Cok istiyorsun ya. Arkadaslarina gösterirsin. Yeterki daha fazla sacmalama.

Benim Post mesaj sayim cok olsun diye bi istegim yok. Keyfime göre yaziyorum.

Ayrica postlarimi sevmiyorsan, es gecersin, okumazsin.Olmiyor ise, engelersin görmezsin. Bi kötülümüz var ise raporlarsin.

Okadar cok sacma post var, benimkiler mi gözüne carpip bana atarlaniyorsun burda.

StressVeAgresyonIyiDegilRelaxOl#

Geri
Üst Alt