ŞL 13/14 B Grubu 6. Maç | Galatasaray 1-0 Juventus | Maç Sonucu | 11 Aralık | Star TV

of saat 2 yarin gorun stad cevresini ve stadi ben en az 70.000 kisi diyorum :) ne kadar issiz gucsuz varsa hepsi stadda olur yarin

Dünyanın en gerizekalı hakemine denk geldik, bu da bizim lanetimiz herhalde. Zeminde en ufak bir sıkıntı yoktu, dolu yağışı da bitmişti ama tırı vırı sebeplerden oynatmadı maçı. Çok da rahat oynanırdı. Şimdi de kıvranıp duruyorlar sabahın köründe maçı oynatmak için. Ne günah işledik bilmem ki, nerede aksilik varsa bizi buluyor.

[attachment=5563:34303_altmanset.jpg]

Bence güzel bi görüntü, sizce?

Ekli dosyalar

• 34303_altmanset.webp
    34303_altmanset.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 130
Benim Post mesaj sayim cok olsun diye bi istegim yok. Keyfime göre yaziyorum.

Ayrica postlarimi sevmiyorsan, es gecersin, okumazsin.Olmiyor ise, engelersin görmezsin.

Okadar cok sacma post var, benimkiler mi gözüne carpip bana atarlaniyorsun burda.

Yav he tamam sus. Su kritik sürecte gece gece senin sacma sapan alakasiz mesajlarini okumak zorunda degil millet. Yari monitörü kaplayacak fotograf paylasirsan tabi takilirim.

Simdi cocuk gibi de alinganlik yapip aglama. Söyledigimiz fazla birsey yoktu. Sadece abartmayalim dedik.

Surda bilgi bekliyor insanlar. Yarin isimiz gücümüz var. Yoksa atilan mesajlar umrumda degil. Günde o kadar gereksiz mesajlar atilirken onlara takilacak degilim.

Hava durumuna baktım az önce eğer doğruya 14:00-17:00 arası yağış yok erken olmasının sebebi bu olabilir.

En güzeli kahvaltıya çağıralım en çok yemek yiyen takım kazansın maçı.

2 yada 3 nedir lan hali saha macımı bu ya ya 2 dir ya 3 dür adamlar acıklamadımı zaten 2 diye bu neyin kafasını yasıyor ona göre ayarlıcaz gidicez stada

Geri
Üst Alt