ŞL 13/14 B Grubu 6. Maç | Galatasaray 1-0 Juventus | Maç Sonucu | 11 Aralık | Star TV

Bir italyan takimi düsünün...

Bir italya sampiyonu, ismi de Juventus diye düsünün...

8 mactir gol yemediklerini düsünün...

Süper defans özellikleri oldugunu düsünün...

Galibiyeti brakin, beraberlikle bile tur atlayacaklarini düsünün...

Brakin allahinizi severseniz hayal kurmayin. 50 dakikada bu italyanlara gol atip yenecek bizimkiler öylemi?

Hayatda!

paldir küldür BAM BAM BAM ile niye olmasin. deplasman macinda 2 gol atmadik mi o senin saydin takima.

Bence bu Juventus'u fazla büyütüyoruz. İlk maç berabere bitti ve şimdi de kafa kafaya oynadık açıkcası. 60 dakika full konsantrasyon ve maximum performansla oynarsak eleriz..

Gesendet von meinem GT-S5830i mit Tapatalk 2

Bayern/City/Dortmund(fullkadro) Juventusu bence cok zorlamadan yener.

Oha lan ne ballıyım ha.. Otele Juveli bi futbolcunun misafiri geldi. Yarına kalamayacağı için biletini bana bıraktı, yarın bu saatlerde çalışacağımı söyledim ama yine de hatıra olsun aliyim dedim. Bi baktım maç 3e alınmış, 3'te her türlü müsaitim, protokolden izliyicem maçı :D

Oha lan ne ballıyım ha.. Otele Juveli bi futbolcunun misafiri geldi. Yarına kalamayacağı için biletini bana bıraktı, yarın bu saatlerde çalışacağımı söyledim ama yine de hatıra olsun aliyim dedim. Bi baktım maç 3e alınmış, 3'te her türlü müsaitim, protokolden izliyicem maçı :D

Benide Tevez özel davetlisi olarak çağırdı. Maç 2.55'te olsa gidemezdim valla

Yanliz komikdir. Herkez bu 352/3412 den yeni bi heyecan yeni birsey umiyor.

Ama bakarsak o Terimin hic de begeni toplamayan " 4312 " de bi nevi 352'di aslinda.

Eboue ve Riera öne cikiyorlardi ve Bek mevkisini baya ofansif oyniyorlardi.

Melo ise geriye düsiyordu ve nerdeyse 3. Stoper oliyordu.

y9c5zhys.jpg

Bizim 3-5-2 oynayabilmemiz için Drogba'nın yanına forvet, sola gidip gelebilen biri, ortaya Selçuk veya Melo yerine daha enerjisi yüksek bir ortasaha oyuncusu, ve bir stoper lazım.

Arif 3-5-2 de Sweeper var 4-3-1-2 de yok

Ama bakarsak o Terimin hic de begeni toplamayan " 4312 " de bi nevi 352'di aslinda.

y9c5zhys.jpg

Biz senin gösterdiğin 3-5-2 gibi oynamıyoruz en önemlisi 3 stoperle oynuyoruz ve Dany oynamıyor. Melo'da selçuk'la 3 stoperin önünde oynuyor büyük fark var.

Biz senin gösterdiğin 3-5-2 gibi oynamıyoruz en önemlisi 3 stoperle oynuyoruz ve Dany oynamıyor. Melo'da selçuk'la 3 stoperin önünde oynuyor büyük fark var.

o gösterdim 352 simdikine benziyor bence...Melo Terim zamaninda o 4312 zamandinda Stoper gibiydi nerdeyse...az elisdirmedik ofans da hic gözükmiyor diye.

tabiki 4312 ile 352 arasinda biraz fark var...ama demek istedim sey hersey Sayilar, dizilisler degildir..takim performansi, oyuncularin kisisel performansi, yardimlasma fln..daha önemli.

Arif 3-5-2 de Sweeper var 4-3-1-2 de yok

3-4-1-2 de Sweeper yok.Dogru bi MC daha defansif'dir, ama ben buna sweeper demem.

Juve de mesella Pirlo oynadi zaman 3-1-4-2 oliyor.

ama Manini 3412 düsüniyor (Sneijder daha önde + cift forvet)

Biz 352 den ziyade 3142 deniyoruz..352'nin bir variyasonu

y9c5zhys.jpg

Terim'in taktiği de güzel bir taktik aslında.

Ama tek sorun o ilk geldiği sezon hariç 2 transfer sezonunda yaptığı hatalı planlamadan oturu taktiğine uygun oyuncular aldırmadı.

Sorun buradan kaynaklanıyor.

Felsefesine uygun oyuncular olmadıgı icin taktik kusurlu gözüktü halbuki işin aslı oyle değildi.

Bizimkilerin kondüsyonu kötü zaten. Bir bakima iyi oldu böyle. Maçta öne geçsek bile skoru tumamiz çok zor olurdu. Yarin öne geçersek Juve nin daha az zamani olacak.

Bize Burak değilde Tevez gibi bir oyuncu lazım Drogba'nın yanında maalesef kadroda öyle bir isim yok. Pas yapabilen, takım savunmasına yardımcı olan, oyun görüşü iyi, top tutabilen adam eksiltebilen, bitiriciliği fena olmayan bir adam olsaydı keşke. Juventus çok kolay bir şekilde bizi kilitliyor sadece orta saha civarında top yaptırıyor. Çok daha hızlı paslaşmamız lazım, oyunun yönünü daha çabuk değiştirmemiz lazım. Adamlar çok çabuk yerleşiyor. Boşuna kaç küsür maçtır gol yemediler.

Melo veya Selçuk'un sık sık aralara kaçması lazım. Burak takımı eksik oynatıyor maalesef. Orta alanda daha hareketli olmamız lazım kilidi açmak için.

Bize Burak değilde Tevez gibi bir oyuncu lazım Drogba'nın yanında maalesef kadroda öyle bir isim yok. Pas yapabilen, takım savunmasına yardımcı olan, oyun görüşü iyi, top tutabilen adam eksiltebilen, bitiriciliği fena olmayan bir adam olsaydı keşke. Juventus çok kolay bir şekilde bizi kilitliyor sadece orta saha civarında top yaptırıyor. Çok daha hızlı paslaşmamız lazım, oyunun yönünü daha çabuk değiştirmemiz lazım. Adamlar çok çabuk yerleşiyor. Boşuna kaç küsür maçtır gol yemediler.

Melo veya Selçuk'un sık sık aralara kaçması lazım. Burak takımı eksik oynatıyor maalesef. Orta alanda daha hareketli olmamız lazım kilidi açmak için.

bruma yapar..kupa maçında girdiği kademe,penaltı vuruşu bile yetenek kokuyo

Bazilari takimdaki oyuncularin kondisyonu zaten 60 dakikalik, boylece dinlenmis olup bu defa tum mac boyunca iyi oyun gorebiliriz diyorlar :p

Kimsenin moralini bozmak istemem ama oyunumuz hic ümit vermedi. Belki kadromuz calım özelliği iyi olan oyunculardan kurulu olmadığı için Juventus savunmasına karsı zorlanacağımız cok belliydi. Fakat üstüne topu cok yavas bir tempoyla cevirince Juventus rahat bir sekilde tıkadı bizi. Duran toplar haricinde hic yaklasamadık rakip kaleye. Umarım yarın lehimize durum değişir ama kazanmamız gereken bir macta bu sekilde devam edersek duran toplar veya bireysel hatalar haricinde sansımız yok malesef.

Geri
Üst Alt