ŞL 13/14 B Grubu 6. Maç | Galatasaray 1-0 Juventus | Maç Sonucu | 11 Aralık | Star TV

Meterolojinin bisey bildiği yok tutturamiyor

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dün maçı iptal eden hakem bugun oynatırsa tam bir saçmalık olur kar tipi boran fırtına Tsunami hersey var su An dun oynayacaktı işte

3 gün yagmur gösteriyor 10 dk yagip geçiyor onu da soyle

Doğru söylüyor adam meteoroloji harbiden iyi çalışıyor. Herifler saatini bile biliyorlar artık o kadar işi ilerletmişler.

Portekizin hakemi çaktı sillesini felek misali maça bari ilkyarıyı bitireydin... Neyse ..Şimdi havuz problemini çözelim..Bu hava aynı şekilde yağmaya devam ediyorsa, hesapta ertelenen maça kalmış 6-7 saat ise ve dünkü görevlilerin performansını pi alabilirik isek bu zeminde maç oynanır mı ? Arkadaş Fenerin maçı olsa hava cam gibi olur mis, bizim her sene bir iki maçımız garanti batak çamur kar boran var bi cenabetlik ama neyse.. Onu bunu bırakıp hazır Avrupa bileti de cepteyken şu maçın kalanını Allah Allah nidalarıyla saldırsak en kötü fark yeriz.. Haydi rastgele ..

Stadın olduğu bölgede hava felaketmiş Mert Aydın bugün de oynanmaz büyük ihtimalle maç diyor. 10'da karar vereceklerine göre mantıklı sanki haftaya ertelenirse şaşırmamak lazım.

Beyler bu arada aklima gelen disadvantajimizi acikliyorum

Eboue cok saglam baslamisti maca... ve o adam hangi macta saglam basladiysa kaybettigimizi hatirlamiyorum.

InsAllah yarin ayni istekle oynar.

Maçın ertelenmesi bizim için çok kötü oldu. O saatte ne taraftarın çoğu gelebilir ne de dünkü atmosfer yakalanabilir. Umarım bizden daha çok etkilenecek olan Juventus olur.

Futbolculardan moral motivasyon hicbisey kalmamistir juventus daha streslidir bence deplasmanda ikinci kez maça başlayacak defanstaki sebekinde sarisi var

Devlet kaç milyarlık araziyi aldı mecidiyeköy'de şu stadın çatısını yapıp vermek çok mu zordu. Bir yığın yükümlülük verdik hala işi yokuşa sürüyorlar aslında çatıyı da devletin yapması gerekirdi ama protokole imza atan yönetim sağolsun...

Geri
Üst Alt