ŞL 13/14 B Grubu 6. Maç | Galatasaray 1-0 Juventus | Maç Sonucu | 11 Aralık | Star TV

Verilecekmiş. Dün Lütfü Arıboğan söyledi. Hatta UEFA 10 dakika ara veririz demiş de, öyle şey olmaz adam gibi 15 dakika olsun ara demişler bizimkiler. 15 dakika olacakmış. Ha ama maç saati gibi onu da tekrar 10 yaparlarsa bilmem.

biz bunlar isinmadan golü atmamiz lazim ozaman. herifler içeri götürmüyor.:D

6 kisimi temizleyecek acaba sahayi

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Drogba falan kendini ayarlasın işte. 90 dakika zorlanıyor adam bu defa baştan 60 dakikaya göre ayarlasın. Sneijder de keza kondüsyon eksiği var. Bize sağlayacağı tek avantaj da bu zaten ertelemenin :D

Abi Cem Yılmaz'ın TT Arena reklamını gösteriyorlar şimdi Fox'da alttan ısıtma var kısmı denk geldi.. İyi sövdüm... Neymiş alttan ısıtma varmış ama doğalgaz hattı yokmuş.. Bakanlarda kartopu oynasınlar falan diye dalga geçiyorlar her tarafıyla rezalet..

Dün oynatmayan hakem bugün hiç oynatmaz,daha etkili bir kar yağışı var.

Bizim 3-5-2 oynayabilmemiz için Drogba'nın yanına forvet, sola gidip gelebilen biri, ortaya Selçuk veya Melo yerine daha enerjisi yüksek bir ortasaha oyuncusu, ve bir stoper lazım.

Burak yerine Bruma oynamali bence zaten forver orjinli cocuk. Ortasahamiz ideal bence ama Chiellini tarzi bir stoper ve Kolarov cok iyi olur 3-5-2 icin

BbL2OF8IQAA0DtZ.jpg:large

Durum bu,burası Maslak,stadın yanı başı.

Burak yerine Amrabat oynasın, bize fizik gücü sağlam, savunmaya da yardım edecek ve top tutacak adam lazım.

yav insanlar çıkıyor anlatıyor... nedenleri tek tek söylüyor hala bir geyik bir geyik... yok doğal gaz bağlanmamışta yok yok hani alttan ısıtmalıymışta... az biraz dinlemeyi bilsek... ntv'de biri çıktı bir salladı "doğalgaz bağlanmamış" daha diye... çıktı yöneticiler söyledi "doğalgazımız var ve alttan ısıtma 2 haftadır çalışıyor"... dün stada kar yağmadı... buz yağdı... tatil edilme sebebi de bu...

onunda beyin gücü yok

Evet yok malesef ama en azından Burak'tan daha yararlı olur. Ekstra bir beklentim yok zaten 2-3 oyuncumuz dışında diğerlerinden. Topun bizde kalmasını sağlayan ve takım savunmasına katkı sağlayan biri olsun yeter. Bu bence ne Bruma ne de Umut olur Juventus maçında, Amrabat sanki daha önde gibi diğerlerinde göre.

Tabi Mancini'nin Burak'ı maç sonuna kadar oynatacağını hepimiz biliyoruz.

Geri
Üst Alt