C. Ayberk Çetin
Parçalı Üye
- 23 Temmuz 2009
- 3.849
- 1
- 1.308
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle veya böyle, var ya da yok geçen sene çim rezaleti, bu sene bu.. her sene bir rezalet ve hep bir bahane.. Belki bağlıdır dün o sinirle yattım.Dinleme gereği duymadım çünkü hep bir bahane. Güntekin söyledi, bugün Mert Aydın söyledi, Fox sabah haberlerinde söylediler.. Her denk geldiğim yerde aynı geyik..
Bugun dune gore daha kötü olacak hava, dun aslında stadin bazi bölümleri tenizlendikten sonra gece 12 gibi hala o bolgeler yeşil olarak duruyordu. Aslında düzgün bir sekilde temizlenseydi dun o mac oynanirdi.
♧tapatalk♧
Abi dalga mı geçiyorsunuz alttan ısıtma olsa bu kadar kar tutar mı? tamam o dün yağan doludur da hala mı dolu yağıyor.. şuraya bak bayağı kar var.. Ve şu tahtalar nedir ya adam gibi kar makineleri yok mu bu iş için..
However, play was unable to resume as both captains and the referee agreed that the pitch had become dangerous, the official ultimately making the decision to abandon the game.
10.15 gibi ara verildi. 11.20 ya da 11.30 gibi hem o bahsedilen dolu şeklindeki yağış durdu ve hatta stad kar tutmamıştı. Rahatlıkla 11.30'da başlatılabilirdi maç.
Açılan yerler baya temiz gibi aslında, kart tutmuş ama yumuşak ve ince bir tabaka gibi.
Yalnız çatıdan parça parça kar düşüyor rüzgardan dolayı spiker de en büyük sıkıntı o gibi gözüküyor dedi.
Abi Cem Yılmaz'ın TT Arena reklamını gösteriyorlar şimdi Fox'da alttan ısıtma var kısmı denk geldi.. İyi sövdüm... Neymiş alttan ısıtma varmış ama doğalgaz hattı yokmuş.. Bakanlarda kartopu oynasınlar falan diye dalga geçiyorlar her tarafıyla rezalet..
Sanırım temizlenen o bölümü uefa yetkilileri ve hakem görecek. Onay verilirse 20-30 kişi stada girip temizlik yapacak. Saçma sapan uefa.
UEFA yetkilileri geldi stada sahaya bir sürü çalışan girdi o sırada hahaha