ŞL 13/14 B Grubu 6. Maç | Galatasaray 1-0 Juventus | Maç Sonucu | 11 Aralık | Star TV

Şahane valla adamlar leş gibi gördü sahayı oynatacakları varsa da oynatmazlar. 20 kişilik ekibin trafiğe takılması da ayrı komedi 3 kişiyle anca bu kadar temizlendi şimdi temizlesinler...

Sahayi hemen temizleyip, hava daha kotu olmadan oynatsinlar. Cl nin erken oynanan maci olur:)

♧tapatalk♧

Yalnız şu an zemini temizleyen kişilerde o önceki 3 kişinin giydiği üniforma yok yani büyük ihtimalle yetkililer geliyor deyip sağdan soldan birkaç kişinin eline tahtaları tutuşturdular :)

dün maç durduğunda eboue sakatlanmış yerde yatıyordu, şimdi bugün maç başlarken eboue yerde yatarak mı başlayacak

arkadaşım meteoroloji veya ısıtma uzmanıysan söyle veya açıkla bilelim, değilsen lütfen itibar et. bu ne ya. fox tv sözleyince hemen inan, ntv söyleyince hemen inan, galatasaray yönetimi söyleyince hemen yalancılıkla suçla. bu nasıl bi mantık?

Kardeşim gerçekçi gelmiyor gelmek zorunda mı? Yeterince önlem alınmadığını düşünüyorum alındığına inanmak zorunda mıyım? Bunun için uzman olmam mı lazım? görüyoruz işte 3 tane adam tahtalarla güya çalışıyor adam hakem de orada sahayı kontrol ediyor ben bu maçı illaha oynatacak olsam sabah yemyeşil yapardım bu stadı geçin yönetim sallamıyor şuan önlem almış olsa şuan saha yemyeşil olurdu.. Isıtma da var ya madem sonra tutmazdı daha kar.. Ama tabi çimlerin durumu da malum kesin çamur deryası olacağı için ağırdan alıp erteletmek istiyor olabilir yönetimimiz..

Adamlar gelmiş sayı iyice arttı kar da durdu

şikeci basının ne kadar kötü niyetli olduğunun göstergesi ibretlik bi haber. chedjou'nun formasında bayrak yokmuş, evet olması gerekirdi ama onların bayrak yok diye daire içine aldıkları yerde değil, tam ortada bayrak. sırf eleştirmek için hazırlandığı ne kadar belli bi haber. yazıklar olsun.

chedjou-ay-yildiz-olmayan-formayla-cikti-3863354.Jpeg

Yalnız şu an zemini temizleyen kişilerde o önceki 3 kişinin giydiği üniforma yok yani büyük ihtimalle yetkililer geliyor deyip sağdan soldan birkaç kişinin eline tahtaları tutuşturdular :)

2014'te koca stadda ve CL organizasyonunda kar temizleme makinasi yok onami yaniyim. Tahta kureklerle ittiriyoz karlari

Kardeşim gerçekçi gelmiyor gelmek zorunda mı? Yeterince önlem alınmadığını düşünüyorum alındığına inanmak zorunda mıyım? Bunun için uzman olmam mı lazım? görüyoruz işte 3 tane adam tahtalarla güya çalışıyor adam hakem de orada sahayı kontrol ediyor ben bu maçı illaha oynatacak olsam sabah yemyeşil yapardım bu stadı geçin yönetim sallamıyor şuan önlem almış olsa şuan saha yemyeşil olurdu.. Isıtma da var ya madem sonra tutmazdı daha kar.. Ama tabi çimlerin durumu da malum kesin çamur deryası olacağı için ağırdan alıp erteletmek istiyor olabilir yönetimimiz..

ya açık açık yönetimi sevmiyorum o yüzden fırsatını buldum eleştiriyorum desen daha inandırıcı olursun.

Şu branda meselesi eğer teknik engeller yoksa cidden mantıklı. Neden yarın ertelenir ertelenmez temizlenip branda serilmedi bilemiyorum.

Geri
Üst Alt