Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dün maç durduğunda eboue sakatlanmış yerde yatıyordu, şimdi bugün maç başlarken eboue yerde yatarak mı başlayacak
arkadaşım meteoroloji veya ısıtma uzmanıysan söyle veya açıkla bilelim, değilsen lütfen itibar et. bu ne ya. fox tv sözleyince hemen inan, ntv söyleyince hemen inan, galatasaray yönetimi söyleyince hemen yalancılıkla suçla. bu nasıl bi mantık?
Yalnız şu an zemini temizleyen kişilerde o önceki 3 kişinin giydiği üniforma yok yani büyük ihtimalle yetkililer geliyor deyip sağdan soldan birkaç kişinin eline tahtaları tutuşturdular![]()
Kardeşim gerçekçi gelmiyor gelmek zorunda mı? Yeterince önlem alınmadığını düşünüyorum alındığına inanmak zorunda mıyım? Bunun için uzman olmam mı lazım? görüyoruz işte 3 tane adam tahtalarla güya çalışıyor adam hakem de orada sahayı kontrol ediyor ben bu maçı illaha oynatacak olsam sabah yemyeşil yapardım bu stadı geçin yönetim sallamıyor şuan önlem almış olsa şuan saha yemyeşil olurdu.. Isıtma da var ya madem sonra tutmazdı daha kar.. Ama tabi çimlerin durumu da malum kesin çamur deryası olacağı için ağırdan alıp erteletmek istiyor olabilir yönetimimiz..