ŞL 13/14 B Grubu 6. Maç | Galatasaray 1-0 Juventus | Maç Sonucu | 11 Aralık | Star TV

gidebilen bileti yoksada gitsin. bi sekılde hallolur orada. butun taraftar siteleride böyle söyluyor zaten.

ultraslan denen beyin yoksunu kuruluş klübü sonucu çok ağır bir hadiseye sürüklüyor, uefa organizasyonunda stadın önüne gelen herkesi içeri almak da ne demek

Çeptalk

Ulan 3 gündür YGS'ye çalışamıyorum heyecandan karşılığını bari verin.

ultraslan denen beyin yoksunu kuruluş klübü sonucu çok ağır bir hadiseye sürüklüyor, uefa organizasyonunda stadın önüne gelen herkesi içeri almak da ne demek

UEFA'nin bir sey diyecegini dusunmuyorum. Stada giren adam direk biletini yirtiyor yada artiyor sadece o mac icin bilet almissa, sen nasil kanitlayacaksin adamin dun stadda olmadigini? Herif 300 tl'yi sirf 30 dakika icin mi oduyor? Kimse karismaz kimin girdigine girecegine.

BbM2Hq9CYAAQqHx.jpg:large

Bugün biletsiz seyircilerde alınacaksa stada dünkü laylaylay seyirciden farklı olacak kanaatindeyim. Bugünki seyirci cefakar seyircidir.

Ayrıca biletsiz seyirciden dolayı mutlaka para cezası alırız.

Ya 444 1905'i aradım az önce biletsiz hiç kimse kesinlikle alınmayacak dedi, kulüp almayı düşünmüyormuş yasal değilmiş, ultraslan acaba buna bi çözüm bulabilir mi sizce?

Bulur abicim kalmazsınız dışarıda.

uA yıllardır beleş maça giriyor onlardan iyi bilen yoktur bu işi.

Geri
Üst Alt