ŞL 13/14 B Grubu 6. Maç | Galatasaray 1-0 Juventus | Maç Sonucu | 11 Aralık | Star TV

Başka türlü hayatta dolmaz birakin ultraslan soksun aradan dereden

Ya 444 1905'i aradım az önce biletsiz hiç kimse kesinlikle alınmayacak dedi, kulüp almayı düşünmüyormuş yasal değilmiş, ultraslan acaba buna bi çözüm bulabilir mi sizce?

Kulup aciklama yapamaz biletsiz insanlarida aliyoruz diye. Girenlerin hepsi biletle girdi diye yedirecekler zaten. Sen git 100% kimse disarda kalmaz. Olmadi kombine verirler girersin.

ulan görende hakemı kar görmemıs hayatında sanır

BbM2akLCUAE_0K1.jpg:large

UEFA'nin bir sey diyecegini dusunmuyorum. Stada giren adam direk biletini yirtiyor yada artiyor sadece o mac icin bilet almissa, sen nasil kanitlayacaksin adamin dun stadda olmadigini? Herif 300 tl'yi sirf 30 dakika icin mi oduyor? Kimse karismaz kimin girdigine girecegine.

88de neuchatel maçında ali samiyen kapasitesinden fazla taraftarla doldu diye hükmen eliyorlardı da lobi mobi zor kurtardık , yıl 2013 farkında mısınız ? oraya 100bin kişi yığılsa nasıl kalkacağız bunun altından

Çeptalk

UEFA'nin bir sey diyecegini dusunmuyorum. Stada giren adam direk biletini yirtiyor yada artiyor sadece o mac icin bilet almissa, sen nasil kanitlayacaksin adamin dun stadda olmadigini? Herif 300 tl'yi sirf 30 dakika icin mi oduyor? Kimse karismaz kimin girdigine girecegine.

O biletin üstünde etkinlik sonuna kadar atmayın yazıyor. UEFA almazsa feriştahı gelse alamaz o seyirciyi ki ben biletsiz girilebileceğini sanmıyorum. Belki bir kaç kişi kaçar ama büyük bir kitle mümkün değil.

O değil de giriş beleş diye kuşlar doluşmasın stada,valla hiç kimse ayırt edemez,Galatasaray formasıyla girip rezillik çıkarabilirler,ortam müsait.

alınmazsınız falan dıyenlerı dınlemeyın her turlu gırersınız.

korkmayın dısarıda kalmazsınız

O biletin üstünde etkinlik sonuna kadar atmayın yazıyor. UEFA almazsa feriştahı gelse alamaz o seyirciyi ki ben biletsiz girilebileceğini sanmıyorum. Belki bir kaç kişi kaçar ama büyük bir kitle mümkün değil.

Dun bilet alanlarin 50%'si gelmez, cunku 50%'si calisiyor filan olacak. O 50%'yi cok rahat sokarlar iceriye. Ben gidenin disarda kalacagina ihtimal vermiyor. Yahu Man Utd macinda bile 30 kisi gordum biletsiz giren iceri disarda kalmasin diye :)

Geri
Üst Alt