- 22 Kasım 2008
- 14.449
- 882
- 1.908
Başka türlü hayatta dolmaz birakin ultraslan soksun aradan dereden
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya 444 1905'i aradım az önce biletsiz hiç kimse kesinlikle alınmayacak dedi, kulüp almayı düşünmüyormuş yasal değilmiş, ultraslan acaba buna bi çözüm bulabilir mi sizce?
kötü noktası tinercisi hapcısı dolu olacak içerde![]()
Bulur abicim kalmazsınız dışarıda.
uA yıllardır beleş maça giriyor onlardan iyi bilen yoktur bu işi.
Istanbul'da yasayip su maca gitmeyen adamin aklindan suphe ederim (Galatasarayliysa)
UEFA'nin bir sey diyecegini dusunmuyorum. Stada giren adam direk biletini yirtiyor yada artiyor sadece o mac icin bilet almissa, sen nasil kanitlayacaksin adamin dun stadda olmadigini? Herif 300 tl'yi sirf 30 dakika icin mi oduyor? Kimse karismaz kimin girdigine girecegine.
UEFA'nin bir sey diyecegini dusunmuyorum. Stada giren adam direk biletini yirtiyor yada artiyor sadece o mac icin bilet almissa, sen nasil kanitlayacaksin adamin dun stadda olmadigini? Herif 300 tl'yi sirf 30 dakika icin mi oduyor? Kimse karismaz kimin girdigine girecegine.
ulan görende hakemı kar görmemıs hayatında sanırım
![]()
İstanbul'da yaşıyorum, Galatasaray'lıyım, maça gitmiyorum. Gün ortasında işten çıkarsan ertesi gün muhasebeye yönlendirebilirler adamı.
Sandewichci, citlek isleyencisinden iyi
O biletin üstünde etkinlik sonuna kadar atmayın yazıyor. UEFA almazsa feriştahı gelse alamaz o seyirciyi ki ben biletsiz girilebileceğini sanmıyorum. Belki bir kaç kişi kaçar ama büyük bir kitle mümkün değil.
Umutsu sonra da yok bizim memlekette şu var bizden adam olmaz diye onlarca mesaj yazıyorsun...