ŞL 13/14 B Grubu 6. Maç | Galatasaray 1-0 Juventus | Maç Sonucu | 11 Aralık | Star TV

Oyuncuları tek tek karşılaştırıyorum da fazla da bi fark göremiyorum harbi harbi , bide seyirci avantajı , tamam ya bizde , net.

Vidal su an en formda olan futbolculardan biri. Adam canavar gibi. Benim tek korktugum adamlari o acikcasi. Adam gol da atabiliyor.

Basketbolcularımızın verdiği mücadelenin benzerini futbolcularımızdan da bekliyoruz.

Gümbür gümbür oynayıp gol aramamız lazım tempoyu iyi ayarlamalıyız.Allah yardımcımız olsun !

Gümbür gümbür oynayıp gol aramamız lazım tempoyu iyi ayarlamalıyız.Allah yardımcımız olsun !

Tempoyu iyi ayarlamak sözü önemli. Evet ailecek saldırmayalım ama tamamen sinik bir oyunla aman skoru tutalım diye beklersek zaman geçtikçe gol atma şansımız daha da azalır. Bu yüzden tempoyu ayarlama yetimiz olması gerekir.

Maçın skorunu tespit etmek için tavlada zar attım.

ZXSNrmN.jpg

Tempoyu iyi ayarlamak sözü önemli. Evet ailecek saldırmayalım ama tamamen sinik bir oyunla aman skoru tutalım diye beklersek zaman geçtikçe gol atma şansımız daha da azalır. Bu yüzden tempoyu ayarlama yetimiz olması gerekir.

Bi yandan diyorum yiyebileceğimiz kontra atakları kesmek için halihazırdaki en hızlı savunmacımız Dany yi mi oynatsa felan diye ama adını yazarken bile pişman oldum.Tam canlı bomba napacağı hiç belli olmaz bu Final maçında.

Ilk Juve macindaki kadroyla cikmak en mantikli olani.

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bilgisayara virüs programı kurmayı düşünüyordum, karşıma 32 çıktı. Maçın skoru 3-2 mi olacak?

GoGyDWT.jpg

Kafamda yeni bir televizyon alma planı var, karşıma bu 32 inch televizyon çıktı. Skor 3-2 mi olacak?

BQTRSyy.jpg

Insallah olacak bu is..

Geri
Üst Alt