ŞL 13/14 B Grubu 6. Maç | Galatasaray 1-0 Juventus | Maç Sonucu | 11 Aralık | Star TV

Kafamda yeni bir televizyon alma planı var, karşıma bu 32 inch televizyon çıktı. Skor 3-2 mi olacak?

BQTRSyy.jpg

Kedine gel Sezai cakarim burdan.

sezai karayel deki kafa nasıl bir kafa merak ediyorum, ben de isterdim valla öyle bir ruh haline sahip olmayı.

sezai karayel deki kafa nasıl bir kafa merak ediyorum, ben de isterdim valla öyle bir ruh haline sahip olmayı.

Ergün, geçen rize-fener maçı 1-0 ken bilgisayarı çalıştırdım 2-0 bitecek maç dedi. Bilgisayar fenerin atacağı 2 golü bildi ama maç 1-0 ken çalıştırdığım için hatalı biçimde bildi skoru. Yoksa atılacak gol sayısını doğru söylemişti. Maçtan önce çalıştırmak lazım programı.

Hollanda macinda nasil mutlaka kazanmamiz gerekirken kazanamadiysak bu mactada kazanamayiz. Juventus defansi öyle Hollanda defansina da benzemez. Pogba-Marchisio-Vidal orta sahasi Selcuk-Melo ve (fit olmayan) Sneijder'i yer bitirir. Selcuk genelde fizigi kuvvetli olan rakiplere karsi kayboluyor Melo tek basina savasamaz. Umarim Burak oynamazda en azindan orta sahada bir adamimiz daha fazla olur ve daha direncli oluruz. Bu adam büyük ihtimal Yekta veya Ceyhun olur tabi bunlar yetersiz kalir ama yinede sadece Selcuk-Melo ve Sneijder üclüsünde daha saglam olabilir. Isimiz cok zor.

Sezai Karayel, forumda Seksenler dizisindeki 46'lık işlevini görmektedir.

Ciddiye alınmalıdır. Birbildiği vardır. Bugün değilse yarın çıkar.

Ergün, geçen rize-fener maçı 1-0 ken bilgisayarı çalıştırdım 2-0 bitecek maç dedi. Bilgisayar fenerin atacağı 2 golü bildi ama maç 1-0 ken çalıştırdığım için hatalı biçimde bildi skoru. Yoksa atılacak gol sayısını doğru söylemişti. Maçtan önce çalıştırmak lazım programı.

abi seninki nasıl bir yaşam formu, nasıl bir kafa ? nelerle besleniyorsun mesela :)

Link verin özelden..

edit: pardon maç tvdeymiş

Beyler gerçekçi olalım uefaya gidersek muhtemelen kupayı alırız 2.kez avrupa şampiyonluğumu yoksa clde son 16 da elenmek mi?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Oyuncuları tek tek karşılaştırıyorum da fazla da bi fark göremiyorum harbi harbi , bide seyirci avantajı , tamam ya bizde , net.

Buffon>Muslera, Chiellini>Zan, Barzagli>Chedjou, Bonucci>Ceyhun, Asamoah>Riera, Lichsteiner<>Eboue, Pogba<>Melo, Marchisio>Selcuk, Vidal>(fit olmayan) Sneijder, Tevez>Burak, Drogba>Lllorente.

Allah rahmet eylesin Mehmet Ali Birand 32. gün programını sunuyordu ve çok iyi bir Galatasaraylıydı. 32 yine çıkıyor.

Geri
Üst Alt