ŞL 13/14 B Grubu 6. Maç | Galatasaray 1-0 Juventus | Maç Sonucu | 11 Aralık | Star TV

CL'de son 16'da elenmek. Avrupa Liginin anamizin liginden farki yok. Kimsenin umrunda degil artik. UEFA kupasi>Avrupa Ligi.

Sl kupasini kazanan chelsea AL kupasini oynamaya tenezzül ediyorda biz mi etmiyecegiz?Chelsea taraftarlari AL´de her mac destekledi takimini,demek herkes senin gibi kücümsemiyor AL´ni.

biz bu gruptan çıksak bile üst turda tokatı fena yeriz.seviye burda baya ilerde.ve biz şu halimizle onların gerisindeyiz.bu bir gerçek.her sene de schalke gelmez.ben uefadan yanayım.o kupayı ikinci kez alırız.

Bu UEFA'da kupayı sanki katıldığımız an önümüze koyacaklarmış havasını anlayabilmiş değilim. Tamam gidersek sonuna kadar gidelim ama CL'de 3. olalım AL'ye gidelim zaten 2. turda eleniriz mantığı nedir anlamadımki.

1. Galatasaray veya herhangi bir Türk takımının CL 2. turu geçme ihtimali geçmeme ihtimalinden her zaman daha düşük zaten. Bu mantıkla CL'ye hiç katılmayalım. Sadece gruplarda oynayalım diye mi katılıyoruz biz bu lige?

2. Burda 1 maç var alırsan 2. turda olma durumun varken 10 maç daha oynaman gereken bir kupayı alacağına nasıl bu kadar bel bağlar rasyonel bir insan?

Prestiji düşünebiliyomusun fenere fark atarız kupa almak ne demek ya

Sent from my iPhone using Tapatalk

Anca kendi ülkemizde prestij kazanırız. Umrumda değil AL, bizim hedefimiz CL olmalı uzun vadede. Avrupanın en büyük takımlarının arasına girmek istiyorsak büyük düşünmemiz lazım.

Sl kupasini kazanan chelsea AL kupasini oynamaya tenezzül ediyorda biz mi etmiyecegiz?Chelsea taraftarlari AL´de her mac destekledi takimini,demek herkes senin gibi kücümsemiyor AL´ni.

Herkes ezberden AL'ye sallıyor, gerçekçi olmak lazım AL'yi beğenmeyecek seviyede bir kulüp değiliz.

Mesele ALyi beğenmemek küçük görmek değil,

ALyi alırsak sabaha kadar tur atarım ama CL seviyesinde kalmak istiyorsak

Tur atlamak önemlidir.

Ha olmadı elbette ALde sonuna kadar gitmeyi isteriz.

Önceliğim CLde tur atlamak

gayet tabi kucumsuyor. Kalecilerimi ne demisti, bu kupada oynamak utanc verici diye. Kulup o turnuvaya katildigi an mecburen sahaya cikip oynamak durumundasin. Chelsea sadece mecburiyetten oynadi o kupada. Yanilmiyosam kalecileri demisti o lafi

münihin werder maçını izledikten sonra juveye yenilirsek bile üzülmem çünkü biz bu şansla gider bayerni çekeriz

Abi ben cok kotuyum ya. Oyle boyle degil, ilk defa basima geliyor bu durum. Konsantreye, sinerjiye, biseylere ihtiyacim var.

Forumdaki arkadaslari 2012 sampiyonlugundaki Kadikoy'deki maca hazirlayan, gaza getiren ben, umutsuz vaka oldum bu mac icin.

gayet tabi kucumsuyor. Kalecilerimi ne demisti, bu kupada oynamak utanc verici diye. Kulup o turnuvaya katildigi an mecburen sahaya cikip oynamak durumundasin. Chelsea sadece mecburiyetten oynadi o kupada. Yanilmiyosam kalecileri demisti o lafi

1.Galatasaray chelsea degil

2.Biz chelsea taraftari degiliz

3.Bizim kalecimiz Peter chech degil

4.Tüm Türkiye 13 seneden beri Uefa kupasini kutluyor,baskada kutlanacak kupamiz yok Ülke olarak

5..Insallah anlamisindir

1.Galatasaray chelsea degil

2.Biz chelsea taraftari degiliz

3.Bizim kalecimiz Peter chech degil

4.Tüm Türkiye 13 seneden beri Uefa kupasini kutluyor,baskada kutlanacak kupamiz yok Ülke olarak

5..Insallah anlamisindir

Hayal aleminde yaşamayın Al ye gitsek diğer gruptan gelen napoli yada dortmund tokat manyağı yapar bizi.

Sen onu antu´daki mahlukat arkadaslarina anlat.

Yav bi git dortmund'a itiraz edemezsin zaten ama napoli en güçlü olduğumuz emirates cup falan aldığımız bu sezonun başında 3-1 yenmedimi bizi? Yenmemiş olsa bile mantıklı düşününce geçen senenin CL 2. si ile aynı puanda değilmi şuan? Çatır çatır top oynuyorlar.

real madrid maçı öncesi en az 5 yeriz demiştim 6 yemiştik. bu maç 1-2 juvenin galibiyetiyle bitecek yazıyorum ahada buraya

Geri
Üst Alt