ŞL 13/14 B Grubu 6. Maç | Galatasaray 1-0 Juventus | Maç Sonucu | 11 Aralık | Star TV

1.Galatasaray chelsea degil

2.Biz chelsea taraftari degiliz

3.Bizim kalecimiz Peter chech degil

4.Tüm Türkiye 13 seneden beri Uefa kupasini kutluyor,baskada kutlanacak kupamiz yok Ülke olarak

5..Insallah anlamisindir

yav ben kendi yorumumu katmadim. Chelsea'yi kastettim. Biz tabiki cikar oynariz hevesle.

Ama benim sahsi gorusum isterse 2. turda elenelim her zaman CL'dir oranin havasi suyu farkli. atmosferi farkli. 2. olmak yerine 3. olmayi tercih etmem ama 2. olamiyorsak 3. olup uefaya gitmeyi kabul edebilirim. Ama amac her zaman CL'de kalmaya calismaktir. Senin Chelsea ile ilgili dedigine gore yorum yaptim ^^

uefaya kalmak mantıklı gibi duruyor ama bate plzen gibi köy takımlarıyla maç yapmak kimseyi memnun etmez o zaman da keşke clde devam etseydik deriz

yav ben kendi yorumumu katmadim. Chelsea'yi kastettim. Biz tabiki cikar oynariz hevesle.

Ama benim sahsi gorusum isterse 2. turda elenelim her zaman CL'dir oranin havasi suyu farkli. atmosferi farkli. 2. olmak yerine 3. olmayi tercih etmem ama 2. olamiyorsak 3. olup uefaya gitmeyi kabul edebilirim. Ama amac her zaman CL'de kalmaya calismaktir. Senin Chelsea ile ilgili dedigine gore yorum yaptim ^^

Ben Al´i tercih olarak yazmadim dikkat etiysen.,bir arakadas o A.ligini kücümsüyordu,bizim gibi ülkelerin takimlari o kupayi kücümseyemez.Adama sorarlar yüz senelik tarihinde onlarca kupa mi kazandin da kücümsüyorsun diye.

Ben Al´i tercih olarak yazmadim dikat etiysen.,bir arakadas o A.ligini kücümsüyordu,bizim gibi ülkelerin takimlari o kupayi kücümseyemez.Adama sorarlar yüz senelik tarihinde onlarca kupa mi kazandin da kücümsüyorsun diye.

kardes, tahtini alacam simdi. Ben sen oyle dedin demedim. Chelsea bile kucumsemiyo lafina istinaden bi mesaj yazdim. Yoksa kimin ne dedigini okumadim ben

:ka23:

Selçuk avatarı vardı kasımpaşa maçında kaldırdım herkesi her gün boş boş forumda takılacak kadar işsiz mi zannediyorsun maçtan 1 gün önce maç günü 1 gün sonra girerim gerisi boş muhabbet.

Valla ben haftada 60-65 saat calisiyorum ama aslanlar gibi foruma da giriyorum+geceleri gezmesini de cok seviyorum.Sen de bir noksan var demek.

---------------Muslera--------------

--------Dany--Semih--Chedjou------

Eboue-------------------------Riera

------Selcuk--Melo--Sneijder--------

---------------Drogba--------------

---------------Burak----------------

maceraya gerek yok ilk 11 bu olmali...

Geri
Üst Alt