ŞL 13/14 B Grubu 6. Maç | Galatasaray 1-0 Juventus | Maç Sonucu | 11 Aralık | Star TV

gaston ramirez olabilir ama daha cok 10 numara oynuyor ama kanatlardada oynayabiliyor.

Gs tv veriyor maçı tekrar 7. Dk şuan

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Macin adami benim icin Melo. Hayatinin formunda olan, Juve'yi tasiyan Vidal'i yok etti ve Juve'nin etkisiz kalmasinda cok buyuk bir rol oynadi.

Bu arada:

Macin 1. yarisi: VK | Video Ext

Macin 2. yarisi: VK | Video Ext

Kura çekiminden sonra yazılanları Gheorghe Hagı Avrupa kupaları forumunu bugün oynanan maçtan sonra arayıp buldum.Fotografını çekip gönderdiğim mesajlar oradandır.O kadar çok saçmalayan olmuşki inanılır gibi değil.Hiç bir zaman peşin hükümlü olmayacaksın.O zaman bazı kötümser düşünen renktaşlar olmuştu.Bu da onlardan bir tanesi:[attachment=5644:image.jpg]Ekli dosyayı görüntüle 8917

Ekli dosyalar

• image.webp
    image.webp
    49,6 KB · Görüntüleme: 259
UEFA gidelim falan diyordum. Ama maçı izlerkende ayrı bi heyecanlandım golde neler yaptığımı hatırlamıyorum valla :D 3e koyanlarada selam yolluyorum burdan.. Dersten kaçtık kantinde maç izledik millet derslerini ekip gelmiş okulun aşağı bomboştu golü bi attık koptu kantin :D

Şaka maka şu gruptan çıkıpta bizi gururlandırdın ya helal olsun sana GALATASARAYIM ! Helal olsun o cefakar taraftarar ! 1-2 transferle deneyecez inşallah çeyreği

Stadda beleş yer alan biri olarak söylüyorum imkanı olupta gelemeyenler çok şey kaçırdı.. Hep oyunlar senaryolar sustuysak biryere kadar, aklınızdan çıkarmayın Türkiyedir Galatasarayy.. Biryerlerimi yırttım adeta of hala çok mutluyum. Teşekkürler Aslanlar!

Geri
Üst Alt