- 27 Ocak 2010
- 59.383
- 30.992
- 3.523
abimiz milanlıymıs diyorlar :d
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
90 dakikalik tekrari nezaman ve nerde verilecekti renktaslar ?
![]()
adamlar yaratici beyler
bizi en sona koymuslarama en cok gucu veren ve agirlik en sondakinin uzerinde olur
Mancini efendi de bıraksın gitsin ismi var diye getirildi zaten.
Mancini'yi kim uyandırdı ne güzel uyuyordu..
Mancini ne kadar çöp bir T D olduğu belli oluyor bir kez daha.
Oyuncularımız ciddi olarak kondisyon eksikliği göze çarpıyor ve bizim çöp T D Mancini buna rağmen oyuncu değişikliği yapmıyor derken yaptı.
Mancini'ye yatak yapılmalı bench için.
bu juveye gol falan atamayiz boyle
Şu maçı en iyi Terim oynatırdı.
Bu zeminde gol mol olmaz. Anca duran toptan olursa olur.
![]()
adamlar yaratici beyler
Ne oldu beyler? sallıyordunuz?
Ne oldu beyler? sallıyordunuz?
hangi yuzla cikip konusunlarki simdi onlarida anlamaya calis lutfen.
Drogba indirdi ceza sahasına Sneijder Sneijder goooooollllllllllllllllllllll Alllllaaaaaaaaahhhıııımmmm GooOoOOoLlLlLlLlL
Ercan Taner:bid:
[media]https://www.youtube.com/watch?v=v5Iq2UZdpSk[/media]
Hacı benimkinde ne var ki?
Hala aynı kanaatteyim ben. Tam Fatih Hoca'lık maçtı. Adam o zeminlerde futbolculuk yapmış, geçen sene Cluj maçında 1-1'lik yapılabileceğin maksimumunu oynatmıştı o kadro ile ve şartlarda.
Bu gün de topla değil şişirip baskı yapan takım diğerini 10 dakika çıkartmadı bile. İddia ediyorum skor gelir miydi bilmem ama parça parça yaptığımız doğru oyunu daha uzun süre korkmadan yapardık. Ayrıca 80.dakikaya kadar Umut'u sokmamak da forumdan çoğu kişiye göre hata olarak görülmüştür bence maç 60 dakikalık da olsa.
Ahaha en çok yazan adam benim maçtan sonra nerdeyse beDemir'den korksak trene binmezdik.
en cok yazan adam derken ?
20bin mesajin var dikkatini cekerim