ŞL 13/14 B Grubu 6. Maç | Galatasaray 1-0 Juventus | Maç Sonucu | 11 Aralık | Star TV

abimiz milanlıymıs diyorlar :d

BbPFRwkCYAA08e2.jpg:large

Arkadas belki 3.cu olup uefa kupasina katilip daha fazla ilerleyebilirdik. Mantigim bunu istese de kalbim hep bi ust turu istiyordu. Gol olduktan sonra bir an kalp krizi gecirecegimi zannettim. Ne buyuksun Galatasaray bize ne buyuk mucizeler yasattin.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mancini efendi de bıraksın gitsin ismi var diye getirildi zaten.

Mancini'yi kim uyandırdı ne güzel uyuyordu..

Mancini ne kadar çöp bir T D olduğu belli oluyor bir kez daha.

Oyuncularımız ciddi olarak kondisyon eksikliği göze çarpıyor ve bizim çöp T D Mancini buna rağmen oyuncu değişikliği yapmıyor derken yaptı.

Mancini'ye yatak yapılmalı bench için.

bu juveye gol falan atamayiz boyle

Şu maçı en iyi Terim oynatırdı.

Bu zeminde gol mol olmaz. Anca duran toptan olursa olur.

Ne oldu beyler? sallıyordunuz?

Ne oldu beyler? sallıyordunuz?

Hacı benimkinde ne var ki? :D

Hala aynı kanaatteyim ben. Tam Fatih Hoca'lık maçtı. Adam o zeminlerde futbolculuk yapmış, geçen sene Cluj maçında 1-1'lik yapılabileceğin maksimumunu oynatmıştı o kadro ile ve şartlarda.

Bu gün de topla değil şişirip baskı yapan takım diğerini 10 dakika çıkartmadı bile. İddia ediyorum skor gelir miydi bilmem ama parça parça yaptığımız doğru oyunu daha uzun süre korkmadan yapardık. Ayrıca 80.dakikaya kadar Umut'u sokmamak da forumdan çoğu kişiye göre hata olarak görülmüştür bence maç 60 dakikalık da olsa.

Hacı benimkinde ne var ki? :D

Hala aynı kanaatteyim ben. Tam Fatih Hoca'lık maçtı. Adam o zeminlerde futbolculuk yapmış, geçen sene Cluj maçında 1-1'lik yapılabileceğin maksimumunu oynatmıştı o kadro ile ve şartlarda.

Bu gün de topla değil şişirip baskı yapan takım diğerini 10 dakika çıkartmadı bile. İddia ediyorum skor gelir miydi bilmem ama parça parça yaptığımız doğru oyunu daha uzun süre korkmadan yapardık. Ayrıca 80.dakikaya kadar Umut'u sokmamak da forumdan çoğu kişiye göre hata olarak görülmüştür bence maç 60 dakikalık da olsa.

avatarin ile ofsayta kaliyorsun renktas ne dersen bos :D

Geri
Üst Alt