ŞL 13/14 B Grubu 6. Maç | Galatasaray 1-0 Juventus | Maç Sonucu | 11 Aralık | Star TV

Bu birazda kisilerin ufak detaylara karsi merakidir. Mesela millet evlenmek icin 12.12.12 tarihini bekliyor. Bu bazisina gore ilginc gelir bazisina onemsiz bir detay. Ama her olaydan bir ilginclikler cikartmak guzeldir. Cok onemli birseg degil ama akilda kalmasi icin guzel bir sey:) bundan 20 sene sonra ne gundu ya hic unutmam 11 aralık 2013 de dersin:) cunku 11.12.13 akildan çıkmaz:)

♧tapatalk♧

Benden sana garanti..

BU KONUDA ISRAR EDERLERSE; ONLAR KESİNLİKLE BEKAR ÖLECEKLER..:ka25:

Bu birazda kisilerin ufak detaylara karsi merakidir. Mesela millet evlenmek icin 12.12.12 tarihini bekliyor. Bu bazisina gore ilginc gelir bazisina onemsiz bir detay. Ama her olaydan bir ilginclikler cikartmak guzeldir. Cok onemli birseg degil ama akilda kalmasi icin guzel bir sey:) bundan 20 sene sonra ne gundu ya hic unutmam 11 aralık 2013 de dersin:) cunku 11.12.13 akildan çıkmaz:)

♧tapatalk♧

ya o açıdan öyle ama işte mesela 1000. gol, bilmem kaç puan alma, şu kadar yıldır kazanma, bu kadar maçtır gol yememe, ... böyle bi sürü gereksiz efsaneler türetiyoruz bence. haticeye değil neticeye bakarım ben :D

♧tapatalk♧

Benden sana garanti..

BU KONUDA ISRAR EDERLERSE; ONLAR KESİNLİKLE BEKAR ÖLECEKLER..:ka25:

2013 bittikten sonra artık bu zamansal dizilim teorilerininde sonu gelecek.

Hatta 11/12/13 son makul dizilimdi ve ONU DA BİZ KULLANDIK...

Ne mutlu Galatasaraylıyım diyebilene..

ya o açıdan öyle ama işte mesela 1000. gol, bilmem kaç puan alma, şu kadar yıldır kazanma, bu kadar maçtır gol yememe, ... böyle bi sürü gereksiz efsaneler türetiyoruz bence. haticeye değil neticeye bakarım ben :D

Tabiki de bunlar sadece anlik konusulacak mevzular, mesela böyle forumda ya bakin tarih nasilda denk gelmis filan dersin. Ama bazi takimlarin taraftarlari anlatacak cok seyleri olmadigi icin bunlari gelenek haline getirip bir basariymis gibi surekli gundeme getirirler. Misal evinde 30 mactir yenilmiyorum ben eee basarini ne kem kum. Misal 6 Kasim misal farkli galibiyeti hersene kutlamak. Yani bunları basari gibi gundeme getirmek sacma ve komik ama anlik konusmak anın tadını çıkarmaktir. Yoksa bence de onemsiz şeyler sadece ufak detaylar:)

♧tapatalk♧

Tabiki de bunlar sadece anlik konusulacak mevzular, mesela böyle forumda ya bakin tarih nasilda denk gelmis filan dersin. Ama bazi takimlarin taraftarlari anlatacak cok seyleri olmadigi icin bunlari gelenek haline getirip bir basariymis gibi surekli gundeme getirirler. Misal evinde 30 mactir yenilmiyorum ben eee basarini ne kem kum. Misal 6 Kasim misal farkli galibiyeti hersene kutlamak. Yani bunları basari gibi gundeme getirmek sacma ve komik ama anlik konusmak anın tadını çıkarmaktir. Yoksa bence de onemsiz şeyler sadece ufak detaylar:)

♧tapatalk♧

aynen öyle, şimdi 10.12.14 mü bekliyoruz :p

2013 bittikten sonra artık bu zamansal dizilim teorilerininde sonu gelecek.

Hatta 11/12/13 son makul dizilimdi ve ONU DA BİZ KULLANDIK...

Ne mutlu Galatasaraylıyım diyebilene..

Evet haklisin bitti galiba diyecektim ama Yıldırım arkadaş 10.12.14 mu diyerek yeni birsey çıkardı. Insanoglu yeteneklidir, mutlaka enteresan birseyler cikartir:)

♧tapatalk♧

bi juve taraftarı kendi forumlarında "galatasaray kim,yeni takım mı" demişti :D :D

Türk futbol tarihinin gördüğü en zorlu 2. gruptan (Birincisi Milan-Barcelona-Leeds-Beşiktaş'tır) çıkmak çok büyük başarıdır. Hem de çok kötü dediğimiz bir sezonda..

Bence Lucescu zamanında bulunduğumuz Barca, roma ve liverpool grubu şu ana kadar yer aldığımız en zor gruptu. Son maçta Barca'yı yenseydik o gruptan çıkıyorduk.

bi juve taraftarı kendi forumlarında "galatasaray kim,yeni takım mı" demişti :D :D

Biz de onlara ne dedik:

Hayır yeni değiliz, ama dediğiniz gibi yeni bile olsak ; bizim '' YENİ, ESKİYİ BOZAR '' diye bir atasözümüz var, bunu sakın unutmayın bi daha dedik....:triumphant:

Bence Lucescu zamanında bulunduğumuz Barca, roma ve liverpool grubu şu ana kadar yer aldığımız en zor gruptu. Son maçta Barca'yı yenseydik o gruptan çıkıyorduk.

Bahsedilen tarih: 2000/2001 sezonu.

Yani Süper kupayı aldığımız ve efsane kadrodan sadece H.Şükür ün olmayıp, yerine Mario Jardel in dahil olduğu Efsane kadronun devamıdır..

Sampıyonlar lıgınde oynadıgımız 90. Mac en az 2 mac daha oynayacagız ettı 92 seneye 100. Macı oynarız ınsallah

Geri
Üst Alt