ŞL 13/14 B Grubu 6. Maç | Galatasaray 1-0 Juventus | Maç Sonucu | 11 Aralık | Star TV

Nefret ediyorum orası ayrı. Şimdi sorsan ,neden öyle yapıyorsun iye kimsenin olmadığı bir yerde , der ki ;

"Abi ekmek parası reyting yapıyor bende öyle konuşuyorum" Ama hata onda değil onu oraya çıkaranda

Sorun yok gene bir şekilde gevelemeyi başarır sonra at hırsızı gibi güler sonra gene rezil olur sonra gene gevelemeye çalışır

Şunun bi tipine bak ve bir daha düşün abi :D

yes2jpg_h436.jpg

Kimi sampiyonlar liginde tur atladigi icin, kimi marsilya'nin 0 puanlik 'basarisini' egale ettigi icin sevinir

Her şey güzel de o sahada şampiyonlar liginde kader maçı oynandı ya ben hala inanamıyorum.

:D

[attachment=5687:1386886268880.jpg]

Ekli dosyalar

• 1386886268880.webp
    1386886268880.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 181
Yoruma bak

bu arada,

üzgünüm işgalciler için. ben gerçekten onlardan nefret ediyorum, beni bu kadar nefret ediyorlar. herkes bilir, juve iyi bir takım aslında, ama footballl sadece garip bir oyun.

"kebap" değil ırkçı bir çağrı, belki sinir bozucu ama ırkçı değil.

selamlar.

Şu forumda Fatih Terim'e sallayan trol bebelerden bıktık valla tarihi bilmezler geçmişi bilmezler boş boş konuşurlar.

Trol bebe? Fatih Terim taktikten anlamayan,oyun okumayı bilmeyen biridir.Geçmiş beni bağlamaz ki ben çocukluğumu imparator Fatih Terim diyerek geçirdim.Beni şu an ilgilendirir.

Tapatalk

Geri
Üst Alt