ŞL 13/14 B Grubu 6. Maç | Galatasaray 1-0 Juventus | Maç Sonucu | 11 Aralık | Star TV

888859_FC_Bayern_Munchen.jpg
BU 11 le sahaya çıkmalıyız!

---------------Muslera--------------

--------Dany--Semih--Chedjou------

Eboue-------------------------Riera

------Selcuk--Melo--Sneijder--------

---------------Drogba--------------

---------------Burak----------------

maceraya gerek yok ilk 11 bu olmali...

Maceraya gerek yok diyip 3-5-2 formasyonunu önermek de ayrı tabi. Gören de 10 yıldır bu sistemle oynuyoruz sanacak :D

O Juve'nin oynamak istemediği 1-1 biten maçta Fransız hakem bizi doğramış resmen. Penaltı vermemiş, kartları atlamış sürekli.

juventus o sene gruptan averajla çıkmıştı çeyrek finalde olimpiakos eleyip yarı finale çıkmıştı gruptan çıksak o sene yarı final oynayabilirdik a.bilbao maçında burak akdiş bom boş pozisyonda topu içeri atsaydı yalnız o juventus'da ne takımdı ama o zamanın b.münih'i idi.

juventus o sene gruptan averajla çıkmıştı çeyrek finalde olimpiakos eleyip yarı finale çıkmıştı gruptan çıksak o sene yarı final oynayabilirdik a.bilbao maçında burak akdiş bom boş pozisyonda topu içeri atsaydı yalnız o juventus'da ne takımdı ama o zamanın b.münih'i idi.

Zİdane varmıydı o zamanki juvede?

Ama biz de fena değilmişiz. Hakan Şükür, Hagi, Popescu, Taffarel, Okan, Ümit, hasan gibi adamların şimdi sadece isimlerini biliyoruz ama sahada izleyince ne kadar büyük oyuncu olduklarını anlıyorsun. İnanılmaz bir takımdık. 2001'de şampiyon olamayınca çok şaşırmıştım alışkanlıktan..Nasıl olur diyordum bu. Resmen güneşin batıdaan doğması gibiydi benim için:)

Dk 18 Selçuk Inan-frikik 1-0

Dk 32 Llorente/Vidal 1-1

Dk 74 Felipe Melo-kafa 2-1

haydi hayırlı işler.

Geri
Üst Alt