ŞL 13/14 B Grubu 6. Maç | Galatasaray 1-0 Juventus | Maç Sonucu | 11 Aralık | Star TV

Hangi kadro çıkarsa çıksın sakin oynamaliyiz. Maçı kazanmaktan başka çaremiz yok diye şuursuzca bastirmayiz umarım. Adamlarin orta sahası çok iyi ve duran toplar da kesin tehlike yaratacaklardir. O yuzden Zan ile baslamak daha mantikli olur.

♧tapatalk♧

önemli olan gol yememek 1.dakika da olsa 90. dakika da olsa ne zaman gol atsak turu atlayacağız.

Evi arabayı sat buraga bas ilk gol

Gol yemezsek onlar daha çok strese gireceklerdir

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ilk maci izledim simdi, bizim sorunumuz atak yapamamak olmus ilk macta. Bruma Sneijder topu aldiginda kimse ileriye cikmamis. Rakip sahaya gidince TR liginde yaptigimiz gibi surekli geriye donmusuz anlamsiz bir sekilde pas yapmak icin. Hizli oynamazsak gol atamayiz Juve'ye.

Aslında tek maç oynayacaksın, basıcaksın 300 tl hem Galatasaray tur atladı diye sevineceksin hem köşeyi döndün diye :D

şahsen bu maçta beraberlik bile iyi sonuç olur. ilk maçta o defans anlayışı ile nasıl 2 gol attığımızı pek anlayamadım. birinci gol defansın ikramı. 2.golde ise drogbanın eseri vardı. Bu maçta yine Drogba ekstra bişeyler yaparsa gol şansımız olur. iş ona bağlı. sneijder sakatlıktan çıktı etkili olacağını sanmam. takımın defansif anlayışı sanırım son elazığ maçı gibi olacaktır. yani 3-5-2. burda ceyhun-chedju-semih üçlüsüne çok iş düşecek. bizim gibi defansta çok hata yapan takımlar için 3lü defans daha makul. en azından biri hata yaprsa diğerinin telafi etme şansı oluyor.

az pozisyonlu uzun süre 0-0 giden bir maç bekliyorum. 2.devre dananın kuyruğu kopar. 0-0 bitersede şaşmam.

@sezai 3-2ye inanmaya basladim. Ilk defa skor tahmine para basacam

eğer bugün tur atlarsak bu takıma ekstra motive getircek ve çıkışımız başlayacaktır. bu açıdan önemli bu ma.

Juve ligde son 7 maçını kazanmış ve gol bile yememiş.Çok zor maç olacak başarılar aslanlar..

Geri
Üst Alt