ŞL 13/14 B Grubu 6. Maç | Galatasaray 1-0 Juventus | Maç Sonucu | 11 Aralık | Star TV

UEFA'ya gideceğimiz bir sonuç çıkmasını istiyorum.

2-1

juve bologna macini izledim o mac cok rahat 1-1de bitebilirdi...her iki takimin savunmasinda ciddi dengesizlik var.

hele chiellini'nin arkasina bir top attinmi o takim cozuluyor.

avrupadaki balimiza inaniyorum o taraftarda adam gibi bi tribun yapsin bu maci alacaz

UEFA'ya gideceğimiz bir sonuç çıkmasını istiyorum.

Bunun tek yolu kopenhag maçı ile 0/1/2 şeklinde aynı maç sonucuna sahip olmak demek.

Sonuç bizim AL ne gitmemiz ise bu birlikte beraberlik veya birlikte yenilgi demek, fakat;

Birlikte galibiyet bizi CL ne kopenhag ı AL ne yollar..

Beyler kendinize gelin beyler ne UEFA'sı ???????? Ben ofdkajaj takımıyla oynayıp maç kazanıp kendimi tatmin edeceğime arena'da messiyi görmeyi 1000 defa tercih ederim gerekirse 3-4 yeriz orası çok dert degil çünkü üst üste 2 sene gruplardan cıkmıs bir takım olacagız. Ki bu seneki grubumuz madridli juveli grup

2-1

juve bologna macini izledim o mac cok rahat 1-1de bitebilirdi...her iki takimin savunmasinda ciddi dengesizlik var.

hele chiellini'nin arkasina bir top attinmi o takim cozuluyor.

avrupadaki balimiza inaniyorum o taraftarda adam gibi bi tribun yapsin bu maci alacaz

Yanilmiyorsam Torino da Drogbanin golünden önce o hata yapmisti. Bence Chiellini herkesin o kadar meth ettigi kadar iyi bir stoper degil. Yani first class stoper degil benim gözümde. Bence Burakla bu isi cözebiliriz tabi onun da boyu kadar handikapi var: OFSAYT.

Beyler kendinize gelin beyler ne UEFA'sı ???????? Ben ofdkajaj takımıyla oynayıp maç kazanıp kendimi tatmin edeceğime arena'da messiyi görmeyi 1000 defa tercih ederim gerekirse 3-4 yeriz orası çok dert degil çünkü üst üste 2 sene gruplardan cıkmıs bir takım olacagız. Ki bu seneki grubumuz madridli juveli grup

O beğenmediğiniz ofdkajaj takımıyla oynayıp 2 maç kazanmak 2M€+iki maç hasılatı demek.:greedy_dollars:

hatırlatırım.:encouragement:

ben takımdan bir reaksiyon bekliyorum salı günü. bakalım, inşallah yeneriz de inletiriz arenayı hep beraber.

Uefa'ya gitmemizi daha hayırlı görüyorum.

Ama tabi temennimiz takımımız adına ne hayırlı ise o olsun.

Yanilmiyorsam Torino da Drogbanin golünden önce o hata yapmisti. Bence Chiellini herkesin o kadar meth ettigi kadar iyi bir stoper degil. Yani first class stoper degil benim gözümde. Bence Burakla bu isi cözebiliriz tabi onun da boyu kadar handikapi var: OFSAYT.

bi burak bi drogs atacak ; )

O beğenmediğiniz ofdkajaj takımıyla oynayıp 2 maç kazanmak 2M€+iki maç hasılatı demek.:greedy_dollars:

hatırlatırım.:encouragement:

Yok öyle bir şey orası cl degil, gelirleri çok daha az

UEFA nın uluslararası maç galibiyeti ödülü 1M€ değil mi.

yoksa ben mi yanlışım..

Evet ben yanlış biliyor muşum ... Herkesten özür diliyorum cehaletim veya yanlışlığım için...

Solda 5 numara para ödülü ayrıntılarına bakınız..

UEFA Avrupa Ligi-Para ödülü - Vikipedi

Kazanıcaz Allah'ın izniyle..

v8h6p.gif

Geri
Üst Alt