ŞL 13/14 B Grubu 6. Maç | Galatasaray 1-0 Juventus | Maç Sonucu | 11 Aralık | Star TV

imparator olsaydı ne yapar ne eder geçeriz derdim ama juve kolay geçer. şuan ki mevcut durumumuz tam italyanların sevdiği tipte.

kapanacaklar kontradan çok rahat buldukları 1 veya 2 golle maçı 90 dakika tutacaklar.

Başkan, antrenör beklentileri düşük tutuyor. Futbolcuların zaten dünya umurunda değil. Taraftar da etkili olmazsa işkence gibi bir maç olabilir.

Fatih terim olsaydı 6 tane yerdik.

Fatih Terim yok rahatım.

En azından 2 3 yeriz.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fatih terim olsaydı 6 tane yerdik.

Fatih Terim yok rahatım.

En azından 2 3 yeriz.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gecen sene almamiz gereken bütün kritik maclari aldik tek mac içinse bu yorumun çok dramatik

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sezonun en önemli maçı ve taraftar ve futbolcular umarım bunu biliyorlardır.

Hemen ilk dakikada gol kaçıran veya hata yapan futbolcuya küfür etmekle olmaz bu işler.

Yürüyerek oynayan futbolcuyla da olmaz tabiki.

Bakalım, görelim ama çok zor bir maç olacağı kesin ve ben halen avrupa maçlarını başka bir seviyede oynayan Galatasarayı izleyeceğimizi umuyorum.

0 hata her oyuncunun mükemmel performansı ile taraftarın adam gibi desteğiyle yenebiliriz ama bu 3 faktörün 3ününde gerçekleşmesi pek olasılık değil kadro çöp taraftar 1 gol yiyince susan 10 dk sonra imparator fatih terim ile başlayan sürüveni ve defansın illa rakibe hediye edeceği goller

Taraftarın ne olursa olsun taşkınlık yapmaması lazım . Maç bizim aleyhimizde de bitse taraftarın takımı çağırması lazım . Çünkü Juve maçından sonra önümüzde daha uzun bir maraton olacak . Hem lig hem TR kupası olursa Avrupa Ligi . O yüzden Salı günü taraftara çok büyük iş düşecek .

Bence beraberliğe oynamalıyız yenilirsekk diğer rakibimiz r.madrid maçından 1 puan alırsa hedefsiz kalacağız bereberlik bize yeter bence

Şuraya futbol konuşmaya geliyorsan ben hiç bir şey bilmiyorum.

Tek amacın fatih terim e sallayıp kendini tatmin etmek.

Takma boş adamları.

3-1 alırız maçı. Zidane'lı Del Piero'lu Davids'li Deschamps'lı juventusu tokatladık zamanında, şimdi işimiz daha kolay.

Ben umutluyum bu maçı alırız.Real Madrid maçlarının ilk 30 dakikasındaki oyun disiplini ve konsantrasyonunu en azından 60'a kadar devam ettirebilirsek,yiyebileceğimiz golde futbolcu-taraftan demoralize olmadan devam edebilirsek zor değil.Juventus'u daha kötü olduğumuz durumda kendi evlerinde elimizden kaçırdık,şimdi KAZANIRIZ...

Gecen sene almamiz gereken bütün kritik maclari aldik tek mac içinse bu yorumun çok dramatik

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kritik mac dedigin ne Kemal, yapmayin allah askina. Amacim Terim'i kötülemek degil. Ama kritik mac dediginiz Cluj, Braga ve Schalke.

Ölcü degildir bu maclar. Özellikle Cluj ve Braga maclari. Kiyaslanmaz bile bu seneyle ve özellikle bu mac ile.

Kritik mac dedigin ne Kemal, yapmayin allah askina. Amacim Terim'i kötülemek degil. Ama kritik mac dediginiz Cluj, Braga ve Schalke.

Ölcü degildir bu maclar. Özellikle Cluj ve Braga maclari. Kiyaslanmaz bile bu seneyle ve özellikle bu mac ile.

Niye ölçü olmasın dediğin maçları kastediyorum bende deplasmanda oynadığımız Shalke ve Braga maçları kolay maçlar değildi almamız gerekenleri aldık geçen sene

Degisiklik bekliyorduk Mancini´den, 2 ay boyunca bir degisiklik görmemistik sistem anlaminda.

Elazigspor macinda ilk defa farkli bir sistem denedigini gördük ve bu benim hosuma gitti.

Bu sistemi dogru oynadigin sürece cok etkili bir sistem (3-5-2). Ama herkes beceremez.

Juventus macinda da bu sistemle oynardim sahsen. Yekta´nin yerine Sneijder´i koy, tamamdir

887811_Galatasaray_SK.jpg

Geri
Üst Alt