ŞL 13/14 B Grubu 6. Maç | Galatasaray 1-0 Juventus | Maç Sonucu | 11 Aralık | Star TV

Salı günüde karlıymış İstanbul bakalım zemin nasıl olacak

atsak bile yiyecez kaçarı yok.yediğimizden fazlasını atalım:)

Maç yaklaştıkça adrenalin artarda umutlanirsin ya cidden onunla alakası olmadan söylüyorum kesin alacağız bu maçı sadece pozisyonlarda drogba daha fazla olsun yeter burak bu sene dengesiz kaçırıyor.

Mancini Burak'ı önemli maçlarda oynatmıyor zaten, bu maçta da oynamaz büyük ihtimal

imparator olsaydı ne yapar ne eder geçeriz derdim ama juve kolay geçer. şuan ki mevcut durumumuz tam italyanların sevdiği tipte.

kapanacaklar kontradan çok rahat buldukları 1 veya 2 golle maçı 90 dakika tutacaklar.

Yalnış anlama, bende Mancini'nin bizle uyuşmadığını düşünüyorum ama RMA'dan 6 yiyen de İmprator değil miydi? Kendi sahamızda sürüyle boş puan bırakırken de başımızda İmparator yok muydu? Takımı yüzüstü bırakıp Milli takıma giden İmparator değil miydi? Halen daha bu adamı savunuyorsunuz ya, ne diyeyim. Bana göre yalnış. Fatih Terim'de en az Ünal Aysal kadar hatalıdır. Hatta daha fazla.

Haydi Aslanlarım Avrupa Fatihimiz asılın şu maça bundan önce nasıl destanlar yazdık.Bir yenisi neden olmasın.

Masallah herkes de bir rahatlik var :)

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4

Acikcasi mantigim bana eleniriz diyor. Cünkü italyanlar final maclarini kolay kolay kabetmiyor. Zaten en iyi defans uygulayan ülke italyadir.

Ama nedense icimde 'ulan heralde yenecegiz' gibi bir his var. Iyi hissediyorum kendimi her ne kadar maci titreyerek düsünsemde.

Ama söyle birsey var. Juventus iyi bir takim tamam. Ama bizim oyun yapimiza uygun bir takim da ayni zamanda. Bizim defansta ne oldugumuz belli. Juventus takimi tam bize göre kontrollü,

defans agirlikli oynayan bir takim. Bana göre öyle hizli kontraya cikacak ve tehlikeli olacak bir takim degil dogru adamlari kilitlersen.

Iddia ediyorum, rakip berbat durumunda olan Milan olsaydi, 100% kaybederdik. Onlarin ofansif oyunculari bizim defansa cidden cok ters gelirdi. Juventus takimi ise hava toplarinda ters gelir.

Ne bileyim, farkli düsüncelerim var bu mac hakkinda. Ama en önemlisi, bir beklentim yok.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=foNWZIrhvp8[/media]

gecen senenin en iiii ic saha performansiydi taraftar olaraktan. Su atmosfer olsun yeneriz italyanlari ama o atmosfer takdir edeceksiniz ki olmayacak. Nedense ilk 10 hadi ilk 20 dakika boyle oluyor. Zaten braga macindada golu yeyince taraftar hemen sustu staddan bir daha ses gelmedi. Bu mactaki taraftarlar superdi ta tvde izlerken dediydim ama golu yeyince takimda taraftarda bittii. Eger oyle olursa (real macida boyleydi) 0-3 alir juventus

Geri
Üst Alt