ŞL 13/14 B Grubu 6. Maç | Galatasaray 1-0 Juventus | Maç Sonucu | 11 Aralık | Star TV

tur atlatan sistem ve kadro beyler

412fdbb199-29138.png

brumanın yerine umutu koy bakiiim

Bence sağlam duracak Juve savunmasını birbirine katacak bir adama ihtiyaç var. Aydın yerine Umut'u koyarım ben.

Kenarda en az iki hamle oyuncumuz olması açısından Umut'un 11de olması biraz zorlayabilir bizi. Keza Umut sonradan girdiği maçlarda daha etkili oluyor her zaman.

Kenarda en az iki hamle oyuncumuz olması açısından Umut'un 11de olması biraz zorlayabilir bizi. Keza Umut sonradan girdiği maçlarda daha etkili oluyor her zaman.

Nedense biz erken gol bulamaz isek Juve'ye ilerleyen dakikalarda zor atarız gibi geliyor bana. Stadtaki atmosfer, oyunculardaki şu an ki psikoloji de ayrıca zaman geçtikçe aleyhimize olabilir. O yüzden elimizdeki tüm kozlarla çıkmalıyız diye düşünüyorum.

Nedense biz erken gol bulamaz isek Juve'ye ilerleyen dakikalarda zor atarız gibi geliyor bana. Stadtaki atmosfer, oyunculardaki şu an ki psikoloji de ayrıca zaman geçtikçe aleyhimize olabilir. O yüzden elimizdeki tüm kozlarla çıkmalıyız diye düşünüyorum.

O da düşünülebilir, ilk 20dk full press ile oyunu tamamen karşı sahaya yıkabilisek eğer erken gol bulabiliriz. Ama çok kolay kontra atak verdiğimizi de unutmamak lazım.

O da düşünülebilir, ilk 20dk full press ile oyunu tamamen karşı sahaya yıkabilisek eğer erken gol bulabilir. Ama çok kolay kontra atak verdiğimizi de unutmamak lazım.

Mancini muhtemelen temkinli başlayacak. O yüzden kontrayı geriye düşmediğimiz sürece ya da Selçuk'un kısa kornerleri dışında yemeyiz gibi.

Geri
Üst Alt