Mete ERTUĞRUL
Kırmızı Üye
- 7 Eylül 2013
- 2.417
- 0
- 726
tur atlatan sistem ve kadro beyler
![]()
brumanın yerine umutu koy bakiiim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
![]()
![]()
12 kişi hükmen mağlup
Geçersek olası rakiplerimiz: Barcelona, Manchester, Arsenal, Bayern, Chelsea, Athletico M., PSG
Şu anki formalarına göre United![]()
Dany varsa kafadan 1 penaltı 1 de asisti var rakibe.
katılıyorum ancak dany yi mancini hep oynatıyor. sol bek oynatıyordu genelde o yuzden sol stoperde onu oynatacağını düşünüyorum
Bence sağlam duracak Juve savunmasını birbirine katacak bir adama ihtiyaç var. Aydın yerine Umut'u koyarım ben.
![]()
Kenarda en az iki hamle oyuncumuz olması açısından Umut'un 11de olması biraz zorlayabilir bizi. Keza Umut sonradan girdiği maçlarda daha etkili oluyor her zaman.
Bence sağlam duracak Juve savunmasını birbirine katacak bir adama ihtiyaç var. Aydın yerine Umut'u koyarım ben.
Nedense biz erken gol bulamaz isek Juve'ye ilerleyen dakikalarda zor atarız gibi geliyor bana. Stadtaki atmosfer, oyunculardaki şu an ki psikoloji de ayrıca zaman geçtikçe aleyhimize olabilir. O yüzden elimizdeki tüm kozlarla çıkmalıyız diye düşünüyorum.
O da düşünülebilir, ilk 20dk full press ile oyunu tamamen karşı sahaya yıkabilisek eğer erken gol bulabilir. Ama çok kolay kontra atak verdiğimizi de unutmamak lazım.