ŞL 13/14 B Grubu 6. Maç | Galatasaray 1-0 Juventus | Maç Sonucu | 11 Aralık | Star TV

Mondi çok sağlam kaleci. Zaten şuan ABD'de hocalık vs yapıyor. Çok çok sağlam bir kaleci ve iyi bir Galatasaraylı olmuştu.

Net söylüyorum Muslera çıkaramaz. Bu maçta bu tip pozisyonlar olsun havlu atarız ilk yarıda. Turu puanı parayı getirmiş Mondragon. Liverpool maçı var zaten öyle böyle değil.

Berkant iyi oyuncuydu. Ama ödenen yüksek meblağ ve bu ülkede febeş medya yüzünden parasının altında ezildi. Hepsini Allah'a havale ediyorum.

Mondragon hala aktif futbolcu Kolombiya liginde oynuyor ve milli takımın kalecisi. 2014 DK oynarsa (büyük ihtimal oynayacak) gelmiş geçmiş en yaşlı futbolcu olacak bir DK.

1488139_10152007017644694_878447149_n.jpg

----------Drogba--Umut------------

--------------Sneijder---------------

Riera---Selcuk-----Melo-------Eboue

-------Dany---Zan---Chedjou-----

--------------Muslera---------------

Ilerleyen dakikalarda skoru yakalarsak, Umut yerine Bruma girebilir

----------Drogba--Umut------------

--------------Sneijder---------------

Riera---Selcuk-----Melo----Eboue

-------Zan--Semih(cyhn)--Chedu-----

--------------Muslera---------------

olumsuz olarak değil gerçekçi olarak söylüyorum juventusu yenme şansımız sıfır. en azından berabere kalıp avrupa liginde devam etmek en mantıklı hedeftir bana göre. çünkü kadromuz ş.liginde büyük hedefler kovalayacak bir kadro değil arkadaşlar bunu kabul etmek lazım. ama av. liginde biraz kasarsan final bile oynar bu takım

Mondragon hala aktif futbolcu Kolombiya liginde oynuyor ve milli takımın kalecisi. 2014 DK oynarsa (büyük ihtimal oynayacak) gelmiş geçmiş en yaşlı futbolcu olacak bir DK.

En son ABD'de hocalık yapıyordu ya da kalecilik unuttum. Öyle hatırlıyorum cidden. Hatta bizim kampa falan gelmişti bir durum vardı.

olumsuz olarak değil gerçekçi olarak söylüyorum juventusu yenme şansımız sıfır. en azından berabere kalıp avrupa liginde devam etmek en mantıklı hedeftir bana göre. çünkü kadromuz ş.liginde büyük hedefler kovalayacak bir kadro değil arkadaşlar bunu kabul etmek lazım. ama av. liginde biraz kasarsan final bile oynar bu takım

Kopenahag kazanırsa ne olacak?

Bilmeyenler olacaktır. O dönem Real falan değil Juve - Milan esiyordu. Tamam Real'de iyiydi ama 2000'lere doğru genelde. Juve dominanttı. ManU - Juve - BvB ve Barca.

şampiyonlar ligini aldigi sezondu dimi 3-2 3-0 maçlari 2002 de bunlar gelmeseydi yari finali görürdüK. en iyi dönemleriydi.

en kötü uefada yolumuza devam etmeliyiz. hatta uefa şu kadro düşünüldüğünde daha akıl karı duruyor. cl de çeyrek final mümkün değil ama uefada ilerleyebiliriz

352 ile cikarmiyiz acaba ?

<<Tapatalk>>

Sağ bekin sorunlu, sol bekin hiç yok. Bana kalsa 3-5-2 ile çıkardım. Drogba yorulunca gerideysek Burak, öndeysek veya berabere ise Umut'u sokardım.

------------Muslera----------

-----Semih-Gökhan-Chedjou---

Eboue-Yekta-Melo-Selçuk-Bruma

-----------Sneijder-----------

------------Drogba-----------

Bir ihtimal de Melo'yu daha ofansif kullanmak için Yekta yerine Ceyhun'u koymak olabilir.

Sağ bekin sorunlu, sol bekin hiç yok. Bana kalsa 3-5-2 ile çıkardım. Drogba yorulunca gerideysek Burak, öndeysek veya berabere ise Umut'u sokardım.

------------Muslera----------

-----Semih-Gökhan-Chedjou---

Eboue-Yekta-Melo-Selçuk-Bruma

-----------Sneijder-----------

------------Drogba-----------

Bir ihtimal de Melo'yu daha ofansif kullanmak için Yekta yerine Ceyhun'u koymak olabilir.

ilerde pres yapacak mutlaka birisi olmalı. yani umut bu maçın olmassa olmaz adamı

ilerde pres yapacak mutlaka birisi olmalı. yani umut bu maçın olmassa olmaz adamı

Bu maç ileride değil orta sahada pres yapılması gereken bir maç. İleri üçlümüz komple pres yapabiliyor olsa tamam ama Umut'u tek başına ortada sıçana çevirirler.

Pres yapmayı bilmiyor olmamız da ayrı konu. Anadolu takımları bile tek verkaçla "sözde" presimizi geçip 2-3 oyuncumuzu oyundan düşürüyor.

Bu maç ileride değil orta sahada pres yapılması gereken bir maç. İleri üçlümüz komple pres yapabiliyor olsa tamam ama Umut'u tek başına ortada sıçana çevirirler.

Pres yapmayı bilmiyor olmamız da ayrı konu. Anadolu takımları bile tek verkaçla "sözde" presimizi geçip 2-3 oyuncumuzu oyundan düşürüyor.

umutun yanına sabriyle amrabatı koyucaksın görsünler pres neymiş :D

Geri
Üst Alt