ŞL 13/14 B Grubu 6. Maç | Galatasaray 1-0 Juventus | Maç Sonucu | 11 Aralık | Star TV

Yarın arenaya tarihi bir zafer izlemeye gideceğim.. içime öyle doğuyor :D

biz şu gruptan çıkalım sonra ilk turda elenelim hiç önemli değil.

önemli olan gruptan çıkmayı alışkanlık haline getirebilmek ilk etapta.

gruptan çıkma şansımız var ama yok kalsın biz avrupa ligine gidelim demenin tarifini yapamıyorum.

Mancini neden sallanıyor basın toplantısında

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bu sene işlerim ve bol miktarda seyahat nedeniyle kombinem olmasına rağmen hiçbir maça gidemedim.

Yarın oradayım ve kazanacağız :DD Aynı Kopenhag ve Monaco'da kupayı kaldırdığımız gibi...

Çevirmen muhteşem hatun. Neredeyse tüm basın toplantısını aklında tutup basın toplantısından sonra çevirebilecek şekilde :-D

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Sonunda düzgün bir tercüman bulmuşuz. Geçmişte yabancı hocalarımızın çok acayip tercümanları vardı :D

Gerçi son basın toplantılarını takip etmedim belki de önceden gelmiştir. Ama bu iyi kalsın böyle :D

Sonunda düzgün bir tercüman bulmuşuz. Geçmişte yabancı hocalarımızın çok acayip tercümanları vardı :D

Gerçi son basın toplantılarını takip etmedim belki de önceden gelmiştir. Ama bu iyi kalsın böyle :D

Hanımefendi hali hazırda Voleybol takımımızın tercümanıymış...

Mancini'nin tercümanlığını hep o kadın yapsa iyi olur, voleybol takımının tercümanı zaten

laflardan anlaşılacağı üzere sneijder en 60 dk. oyunda kalacaktır.

İlk 10 dakika tezahüratlar ve ıslıklar ile geçer sonra golü yeriz herkes çekirdek çitletir susar. Taraftar olarak tekrardan dünyaya rezil oluruz. Hiç kimse sanmasın dünyada bizim taraftarın saygı falan gördüğünü. Islık çalmak gibi ses gürültüsüne neden olan sebeplerden ötürü çok antipatik oluyoruz.

Video var mı toplantının ?

Vur kir parcala bu maci kazan. Parola bu.

Kazanacagimiza yürekten inaniyorum. Biz finallerin takimiyiz.

Buffon güzel konuşmuş.

Konuşmasının özeti Galatasaray dünya çapında bir takım.

Boşuna demiyorlar Galatasaray Global, fbahçe yerel bir takımdır diye.

Geri
Üst Alt