ŞL 13/14 B Grubu 6. Maç | Galatasaray 1-0 Juventus | Maç Sonucu | 11 Aralık | Star TV

Avrupa ligine kotu diyen varsa gitsin manchester unitedi falan tutsun. Biz avrupa ligine zayif yada kotu diyecek olcekte bir takim degiliz kimse kusura bakmasin. Yuzyillik klupler tarihinde ulkenin en basarili takimi galatasaray 2 avrupa kupasi almis, ulkenin 2. buyugu sikecilerin en buyuk basarisi ise AL yari finali. Pardon ama turk takimlari messiyide ronaldoyuda getirse su durumda avrupa ligini kucumseyemez kucumsememeli. Kaldi ki orada toplayacagimiz puanlarla 1-2 seneye 2. torbaya yukselebiliriz. Bu turu gecersek sokaklara dokuluruz o ayri ama 7 yasindaki cocukta biliyor ki daha otesi yok bu sene

Kadro-ul ihtimal BIG

888695_Galatasaray_SK.jpg

Kadro-il fantastico e risiko

888690_Galatasaray_SK.jpg

Şu maçı ne yapıp edip kazanalım aslanlar, dün basketbol galibiyeti bugün de bize şu maçı kazanın iyi oynamışız kötü oynamışız önemli değil kazanın şu maçı.

LwxDown.jpg

Komşumuzun çocuğunun legolarının fotoğrafını çektim. Dikkat ettim legolar hep 3x2 boyutunda. Legoların sayısının toplamı 20 olduğu için Bruma'nın bu maçta çok iyi oynayacağını düşünüyorum

Keşke Sneijder bir kaç maç oynayıpta çıksaydı bu maça biraz daha umutlanırdım.

Hic umudum yok ama HAYDI ASLANLAR .. Galatasaray'in adinin oldugu yerde umut vardir.

Geri
Üst Alt