ŞL 13/14 B Grubu 6. Maç | Galatasaray 1-0 Juventus | Maç Sonucu | 11 Aralık | Star TV

[media]https://www.youtube.com/watch?v=sodPZs7QNp0[/media]

İyi takmış harbiden de . İzlemeyen varsa diye şuraya bırakayım.

Ben staddaydım ve maç durduğunda sahayı temizlemek için yalnızca 7 kişi çıktı sahaya. Ayrıca açıkçası ısıtmada bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Dolu yağmış olabilir ve üzerimize de geldi biraz ama sonuçta su bu. Millet buzda vs. çatır çatır oynuyor. Bir stadı beceremediler ya.

Fener oynasaydi yerimize 30. dakika itibariyle mac 6-0'di ve tekrarlamaya kalmadan hukmen galiplerdi. Goller de: Belhanda,Alex,Cardozo,Hamit,Sneijder,Selcuk Inan

BbJqmCuIUAAVEzR.jpg:large

BDDgprKCAAA5KWj.jpg:large

anlamiyorum mac 15:00 yerine normal saat'te oynansa uefa'ya ne zarari olucakti?

biri cevaplarmi lutfen?

Nasil bir cenabetliktir arkadas. Yemege cikaracagim kiz dusta dusup kafayi yardi, mac yarida kaldi :) bide ustune ustluk yarin kizla yemek icin sozlestim oglen bu sefer maci oglene aldilar. Bu kadar gunahim var mi benim.

Umarim Burak ile baslanmaz, veya hemen degisiklik gelir.

Bence Burakin yerine ekstra'dan bi oyuncu koyalim orta saha'ya, veya Umut/Bruma oynasinlar 2. forvet olarak.

889316_Galatasaray_SK.jpg

anlamiyorum mac 15:00 yerine normal saat'te oynansa uefa'ya ne zarari olucakti?

biri cevaplarmi lutfen?

Yarın özellikle 5'ten sonra hava yine kötü olacakmış. Yani havanın uygun olacağı saatler maksimum şekilde belirtilmiş, buna da en uygun saat olarak maçın 3'te başlaması kararlaştırılmış.

bilet verin bana yüzbin italyanı yok ediyim yok mu hiç bilet şimdi ucundan azıcık yırtık mırtık ://

Nasil bir cenabetliktir arkadas. Yemege cikaracagim kiz dusta dusup kafayi yardi, mac yarida kaldi :) bide ustune ustluk yarin kizla yemek icin sozlestim oglen bu sefer maci oglene aldilar. Bu kadar gunahim var mi benim.

Maçı salla , sözünde dur moruk . Hatuna da büyük geçmiş olsun , Allah korumuş yine.

gecmis olsun kiz arkadasina

tesekkurler hocam ama kiz arkadasim degil amerikadayim suan. Bir kizi begendim yemege cikartayim dedim. bu aksam icin sozlestik kiz oglen mesaj atti dusup kafayi carpmis. E dedik yarin sabah kahvaltiya gidelim beraber bu sefer aksam mac kar yagisindan dolayi iptal oldu. turkiye saatiyle oglene amerika saatiyle sabaha ertelendi. sanki yukaridan mesaj geliyor bu kizla bulusma diye

manyak bi oyun anlayisi var heriflerde oyunu sogutup farkettirmiolar zaman akip geciyr .bi 10 dk falan deli tempo yapmak lazim

Umarim Burak ile baslanmaz, veya hemen degisiklik gelir.

Bence Burakin yerine ekstra'dan bi oyuncu koyalim orta saha'ya, veya Umut/Bruma oynasinlar 2. forvet olarak.

889316_Galatasaray_SK.jpg

30 dk lık bölümde Drogba da cok kötüydü.

Artık haliyle eskisi kadar oyunun içinde olamıyor.

Ve o da en az burak kadar top kaybı yapıyor.

İyi oldu aslında. Kopenhag maçının sonucuna göre oynayacaklar. Biraz daha derli toplu oynarlar gibime geliyor.

Geri
Üst Alt