ŞL 13/14 B Grubu 6. Maç | Galatasaray 1-0 Juventus | Maç Sonucu | 11 Aralık | Star TV

Arena'da her zaman ilk 10-15 dakika fena tempo yapıp-gazla-mazla iyi oynuyoruz,ertelenmesi iyi oldu saçmalamaya başlamıştı takım ikinci şans geçti elimize,bugün yapamadığımız başlangıç temposunu yaparız belki.

İyi oldu aslında. Kopenhag maçının sonucuna göre oynayacaklar. Biraz daha derli toplu oynarlar gibime geliyor.

Aynen, sonucta artik bizim kaybedecek hic birseyimiz kalmadi. Kafalari rahat ciksinlar ve taraftarin gaziyla Juveyi iyice bogsunlar. Paniklerler onlarda. Insallah Stad dolu olur.

stad yarin dolu olmaz malesef.. kombinem var, is olarak da musaitim ama gitsem mi gitmesem mi diye dusunuyorum..

kar yagacak mi; yeniden ertelenecek mi belli degil.. bu hakem hic saglam pabuc degil :)

Kaybedecek birşeyimiz yok , hurra diye oynarsak paspas yaparlar bizi. Bizim vasat savunmaya rağmen tek pozisyon verdik 30 dakikada. Bugünden biraz daha fazla tempo yaparsak oyun bize döner.

Gesendet von meinem GT-S5830i mit Tapatalk 2

yalnız taraftarda saçma bir şekilde bir rahatlık oluştu avrupa ligi garantilenince.

sanki hedefimiz avrupa ligiymiş gibi.

taraftar gelmez zaten maca ..Stat kapıları acılır...İstanbulda olanlar kacırmasın bu fırsatı

hahahaa Oliympiaoks-Anderlet maçı komedi olmuş

hakem 2 penaltı verdi olim lehine ikide 2 kırmızı kart verdi

Anderlet kalecisi 2 penaltıyı kurtardı

hakem baktı kaleci penaltı kurtarıyor

3. penaltıyı da verdi kaleciye de kırmızı kart verdi rahatladı

3.penaltı gol oldu :D

neden hep Galatasaray UEFAyı garantiledi deniliyor.

Ona bakarsan bence Juventus garantiledi.

kendimizi küçültmeyi ne kadar seviyoruz.

Bu Juveye evimizde hiç yenildik mi ?

ulan rakip bile korkudan 11 kişi defansa yapıyor bizimkiler bizim takımı küçümsüyor.

gidin fethiyeyi tutun

tesekkurler hocam ama kiz arkadasim degil amerikadayim suan. Bir kizi begendim yemege cikartayim dedim. bu aksam icin sozlestik kiz oglen mesaj atti dusup kafayi carpmis. E dedik yarin sabah kahvaltiya gidelim beraber bu sefer aksam mac kar yagisindan dolayi iptal oldu. turkiye saatiyle oglene amerika saatiyle sabaha ertelendi. sanki yukaridan mesaj geliyor bu kizla bulusma diye

HIV lu belki

dikkatli ol kapma hastalik

30 dk lık bölümde Drogba da cok kötüydü.

Artık haliyle eskisi kadar oyunun içinde olamıyor.

Ve o da en az burak kadar top kaybı yapıyor.

Zaten seneye bence bu olmali:

Drogba -> ABD yolcu

Burak -> Satilmali

Umut -> yedek olarak kalabilir

-> Banko Forvet Transferi sart

Geri
Üst Alt