ŞL 13/14 B Grubu 6. Maç | Galatasaray 1-0 Juventus | Maç Sonucu | 11 Aralık | Star TV

Çare Sarıgül diye boşuna dememişler hakikaten. Kar küreme aracını o göndermiş. Göndermese karları küreyemeyecektik... :D

peki kadrolar aynımı olacak dünküyle. diyelim akşam ebue hastalandı başkasını koysak oyuncu değişikliği hakkımızmı gitmiş olucak ?

İlk 11'de değişiklik yaparsan çıkardığın oyuncuyu yedeklere de koyamıyorsun. Yani zorunlu olmadıkça bir değişiklik olacağını sanmıyorum.

Ben onlar doğru söylüyor demedim akşam dinlemedim sabah açtım her yerde aynı geyik dedim ve yeterli önlem alınmadığını düşünüyorum belki ısıtma vardır yeteri kadar çalışmıyordur vs herşey olsa bile şu sahadaki tahtalar nedir ya Avrupa'da bu iş tahtalarla mı yapılıyor sen bilirsin..

ha o tahtaları eleştirebilirsin, neden çünkü bunun makinesi var nden yok dersin, bu eleştirmek için eleştirmek değildir ki, sen çözümü de sunuyosun. umarım dediğimi anlamışsındır ama, sayfalar dolusu bu şekilde yorum okuyorum sabahtan beri.

Ntvspor: Toprak 18 derece buz yok kar küreme aracından sonra maçın oynanması bekleniyor

Kar küreme aracı geliyormuş. Demek ki istenirse araçla yapılabiliyormuş. Resmen rezalet.

Arkadaşlar şunu bilin ki benim aklım futbola 95'den bu yana çalışır. 18 yıldır Galatasaray yönetimlerinden daha cimri bir yönetim görmedim. Kimse de göremez. Transferde de durum böyledir, stad konusunda da böyledir.

Zaman zaman para harcalar o da büyük ihtimalle yanlış transferdir.

ha o tahtaları eleştirebilirsin, neden çünkü bunun makinesi var nden yok dersin, bu eleştirmek için eleştirmek değildir ki, sen çözümü de sunuyosun. umarım dediğimi anlamışsındır ama, sayfalar dolusu bu şekilde yorum okuyorum sabahtan beri.

Tamam o konuda haklısın eleştirmek için eleştirenler yok değil ama yani baştan beri demek istediğim o 3 kişi karla mücadele ediyor yönetim istese makineleri çoktan temin edebilirdi ve sabahın köründen itibaren sahayı yemyeşil yapabilirlerdi diye düşünüyorum..

Kar küreme aracı geliyormuş. Demek ki istenirse araçla yapılabiliyormuş. Resmen rezalet.

Arkadaşlar şunu bilin ki benim aklım futbola 95'den bu yana çalışır. 18 yıldır Galatasaray yönetimlerinden daha cimri bir yönetim görmedim. Kimse de göremez. Transferde de durum böyledir, stad konusunda da böyledir.

Zaman zaman para harcalar o da büyük ihtimalle yanlış transferdir.

son 3 sezonda diğer süper lig takımlarının yaptığı toplam transfer harcamasından fazla yapmışızdır, ne yani illa guiza gibi adamlar mı alalım para harcadık demek için.

Kar küreme makinasının belediyeden gelmesini bekliyoruz valla bravo ne kadar ki acaba başkanın 3 günlük yemek parası falandır herhalde

Bak nasıl kanırta kanırta sürtüyo o tahtrayı babasının çimi sanki

SGPT12 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tamam o konuda haklısın eleştirmek için eleştirenler yok değil ama yani baştan beri demek istediğim o 3 kişi karla mücadele ediyor yönetim istese makineleri çoktan temin edebilirdi ve sabahın köründen itibaren sahayı yemyeşil yapabilirlerdi diye düşünüyorum..

sabah temizlenmesine gerek yok ki, zaten kar devam ediyo. 3 kişi yetti zaten o bölüm için. 1 kişi bile maça kadar tek başına temizlerdi ama önemli olan maçın oynanıp oynanmayacağının kararının verilmesi

[attachment=5569:Aslantepezemin24_zps46320f76.jpg]

alttan isitma yok yalanini uyduranlara gelsin bu.

Ekli dosyalar

• Aslantepezemin24_zps46320f76.webp
    Aslantepezemin24_zps46320f76.webp
    158,2 KB · Görüntüleme: 152
Beyler iptal mi mac ona gore ayarlayalim kendimizi

-Tapatalk-

Geri
Üst Alt