Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gece 2'de eve dönebildik şimdi geri gidiyoruz. Bir de utanmadan 1'deki toplantıdan sonra açıklayacaklarmış, bizim gibi stada 2 saatte gidebilenleri düşünen yok tabii.
Kendi sahamızda bir nevi umudum var ancak başka bir yerde oynanırsa kesin yeniliriz.
Eger böyle birsey olursa,Almanyada oynasinlar. Rahat yeneriz orada,bundan eminim.
Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2
Bu maç bugün bu sahada oynanmazsa yazık derim sadece. O zaman rusya'da filan hiç maç oynanmasın.
Ben bir maç hatırlıyorum rapid wien - porto ne şartlarda oynandı adamlar yürüyemiyordu bile hatırlayanlar vardır, falcao filan gol atmıştı. O maç oynandıysa bu maçında oynanması lazım.
juventusun maci vardi rusyadami ne o da baya kotuydu. ya rusyada ya da basel ile yaptiydilar
Diyorum ya çok daha kötüler oynandı ya, bu portekiz'li hakem hayatında kar görmemiş herhalde ya da kötü anıları var![]()
DK var. Adam finalin en büyük adayı. Riske girmedi bu yüzden. Yoksa 1 saaat sonra rahatlıkla başlardı maç. Özellikle İtalyanlar alehine olası hatası adamı bitirebilirdi.
.