ŞL 13/14 B Grubu 6. Maç | Galatasaray 1-0 Juventus | Maç Sonucu | 11 Aralık | Star TV

Gece 2'de eve dönebildik şimdi geri gidiyoruz. Bir de utanmadan 1'deki toplantıdan sonra açıklayacaklarmış, bizim gibi stada 2 saatte gidebilenleri düşünen yok tabii.

994996_10152132801012160_395554679_n.png

Bu maç bugün bu sahada oynanmazsa yazık derim sadece. O zaman rusya'da filan hiç maç oynanmasın.

Ben bir maç hatırlıyorum rapid wien - porto ne şartlarda oynandı adamlar yürüyemiyordu bile hatırlayanlar vardır, falcao filan gol atmıştı. O maç oynandıysa bu maçında oynanması lazım.

juventusun maci vardi rusyadami ne o da baya kotuydu. ya rusyada ya da basel ile yaptiydilar

Çok daha kötü havalarda maç oynandı ancak dün yağan dolu cidden adamın kafasını yaracak türdendi ve görüş mesafesini çok azalttı. Sonrasında ise sahayı temizleyen 6-7 kişi dışında kimsenin bulunmaması içler acısıydı kanımca. Düzgün bir temizlik yapılabilse bence oynanabilirdi.

Diyorum ya çok daha kötüler oynandı ya, bu portekiz'li hakem hayatında kar görmemiş herhalde ya da kötü anıları var :D

DK var. Adam finalin en büyük adayı. Riske girmedi bu yüzden. Yoksa 1 saaat sonra rahatlıkla başlardı maç. Özellikle İtalyanlar alehine olası hatası adamı bitirebilirdi.

Geri
Üst Alt