ŞL 13/14 B Grubu 6. Maç | Galatasaray 1-0 Juventus | Maç Sonucu | 11 Aralık | Star TV

Juve sahaya indirme bizi !

conte gelsin bizim arka bahçede top sektirsin zemin gayet iyi

bu kadar ağlak olunmaz

Çeptalk

şu anki zeminde maç filan oynanmaz. top sürekli sekecek biyerlere, oyuncular pas atamayacak birbirlerine. şans da yok hani top döner dolaşır bizim kaleye girer

çok geç maça 50dk kalmış kimse yetişemez o stada. bende heveslendimde 1.30 saat kala öğrendim yetişemem dedim vazgeçtim. 50dk kala hiçbir yerden gelemezler bu kadar kişiyle oynayacağız :)

Yahu arkadaş harbiden zor mu ? Hala 7-8 kişi var temizlemeye calısan sahada. Hadi dün bi hata yaptın. Git bugun sabahtan 50 kişi bul sok stada ver eline o tahta küreklerden.

Onunla temizlenen yerler ne kadar güzel duruyor. Makinenin girdigi yerler berbat. Böyle mallık görülmemiştir

Dezavantajli durumda olan biziz. Hic aglamasin Conte hiyari. 30 dakika gitmis, kalmis 60 dakika ve oyuncular %100 fit.

Ilk devre kontrol falan filan derken biter zaten. 45 dakikada da ne becerirsek artik.

dünkü karlı zemin daha iyiydi..zemini b.k ettiler...artık devre arasına kadar bu zemin düzelmez...

Bülent Yavuz istediğin kadroyla çıkabilirsin demiş ama değiştirdiğin oyuncuyu kadroya alamıyormuşsun .

Yahu arkadaş harbiden zor mu ? Hala 7-8 kişi var temizlemeye calısan sahada. Hadi dün bi hata yaptın. Git bugun sabahtan 50 kişi bul sok stada ver eline o tahta küreklerden.

Onunla temizlenen yerler ne kadar güzel duruyor. Makinenin girdigi yerler berbat. Böyle mallık görülmemiştir

ya tamam yaptin bi kerizlik, getirdin soktun onu oraya

gormuyomusun sicti birakti zeminin agzina, baktin olmuyo ugrasma arabayla. Hala diretiyolar daha o arabayl

Buda iptal olur. Kurumsallaşma akılcı iş planları ile olur. Lütfüyü sahaya sürmekle olmaz başkanım. Seni seviyoruz ama biraz akıllı hamleler yap.

Geri
Üst Alt