ŞL 13/14 B Grubu 6. Maç | Galatasaray 1-0 Juventus | Maç Sonucu | 11 Aralık | Star TV

Ched yerine adam gibi birini alak yeter. Beke de bir Türk alırız sorun çözülür.

Olmadı lig için Türk bir stoper alıp, sol wing'e Kolarov tarzı bir adam da alınabilir Riera yerine. Gerçi ben Riera'yı da beğeniyorum ya neyse.

Riera'nın olduğu yer bence önceliğimiz değil ama Chedjou konusunu çözmemiz lazım,gerçi son 2 maçtır bu sistemle pek sırıtmıyor gibi gözüküyor ama güven veren bir eleman değil,Terry felan diyolar ya,bu sistemle oynayacaksak inanılmaz bir tercih olur,üst düzey bir stopere ihtiyacımız var.Yerli stoper yok şu an alıp 11'e koyacağın,haa var bir iki tane de onları almak çok zor.Üst düzey bir yabancı stoper ve bir de klas kanat topçusu alalım yeter.Bir de Burak'ı severim,desteklerim ama artık kulübe topçusudur benim gözümde,hiçbir şekilde 11'i haketmiyor,çok savunduk ama 1 değil 2 değil,yetti be kardeşim.

692157.jpg

Fatality

Galatasaray - Juventus maçıyla "İtalyan takımı kapandı mı bütün gün oynasalar gol atamazlar" kalıbı tarihe karıştı, 19. saat ve durum 1-0

Layklarınıza layık olmaya çalışacağım...:cool-78: Hepinize çok teşekkür ederim. :tiphat:

Biraz aceleyle oldu ama anlattığı şey anlaşılır oldu sanırım;

bac59flc4b1ksc4b1z-1-kopya.png

Bu arada ne Juventusmuş beeee adamları iki günde anca yendik:trollfacce.gif:

Eleştirebilirsin zaten.Benim demek istediğim de bu.Bende Mancini'yi Selçuk Melo Ceyhun ortasahası ile kadıköye çıktığında kızıyorum sonra senin gibi kafatasçılar bizi hadlerine düşmeden Gs'dan afaroz ediyor..Ayrıca Sneijder'e 'Guya sistem yokmus ondan oynamıyormuş adam da iş yok boşa savunuyorsunuz ' diye salladigin günleri hatırlar gibiyim.

Evet iyi hatirlyorsun,sistemden cok mesuliyet almyor diye elestirdigim adami sistem yüzünden oynamiyor diye müdafa etmeye calisan futbol fakirleri oldukca benim öyle bir cümle kullanmam cok dogal.Mesuliyet almanin ne oldugunu bilmiyorlarsa benim sucum degil,takim benimsemek ne anlama geldigini de bilmiyorsaniz bu benim sucum degil.Ne oyuncular nede sistem degismedigine göre Sneijderde mesuliyet aldigini gördükten sonra niye elestireyim adami?Gol,asist yapmadigi icin adami elestirmem ben ama tabiri caizse kiz gibi dollaniyorsa sahada elestirim ,bunada kimse birsey diyemez hele senin gibi cocuklar hic diyemez.Kafatasci falan sen babana yazabilirsin bana degil,edepli yazmiyacaksan bir daha da yazma bana,zaten ignore ettim seni.

Galatasaray - Juventus maçında stadın ısıtması yok diye dert yandılar ama cehennem gibi yanıyodu snejder'in golünden sonra naaberrr

Top 16'da rakibimiz kim olacak acaba

Arsenal olsa süper olur :D

Emirates Cup anılarını tazelemek gerek :D

İtalyan futbolu mu? Oyunu soğutma taktikleri mi? Hahaha öyle soğutursan oyunu gelir 85 de ısıtırız hacı :D

Galatasaray - Juventus..gs yönetimi; zemini daha müsait olduğundan,tur sevincini fener stadının da yaşamak istediğini federasyona bildirdi

Geri
Üst Alt