ŞL 13/14 B Grubu 6. Maç | Galatasaray 1-0 Juventus | Maç Sonucu | 11 Aralık | Star TV

Bir cok acidan cok önemli bir gündü.

1. CL gruplarindan cikmayi aliskanlik haline getirmek cok önemlidir.

2. O 15-16 takim arasinda sürekli olmak, büyük takimsin demektir.

3. Böyle bir zafere ihtiyacimiz vardi toparlanmak, kenetlenmek icin.

4. Mancini camiaya bu zaferle adapte oldu. Önemli is basardi sonucta. Bu basari kesinlikle onun.

5. 3-5-2 sistemiyle bize uygun bir sistem bulduk gibi. Cok begeniyorum bu sistemi.

Allahima sükürler olsun. Cok büyük is basardik. Alay ediyorlardi, egleniyorlardi grup belli olunca. Bu gruptan ciktik

Gerçekten inanılmaz bi başarı arkadaşlar, 2 sene üst üste gruptan çıkan ilk türk takımı olduk, bu türkiye şartlarında az buz bi olay değil, zamanla Aysal ve Mancini hakkındaki negatif görüşlerim değişecek gibi görünüyor, inşallah böyle devam eder, bu galibiyet hem ekonomik hem prestij hem moral açısından kulübe inanılmaz katkı sağlayacaktır, arkamıza aldığımız bu rüzgarla ve dere arası takviyelerle artık aradaki 9 puan farkı kapatmak hiç de zor değil..

İşte bu süreci iyi yönetmek lazım. Sakatlıkları önlemek adına bazı isimleri kısa süreliğine dinlendirmek gerekiyor ya da az oynatmak. Direkt skoru düşünmeliyiz artık oyunu evelemek gevelemek olmamalı. Burak mesela yedeğe çekilmeli. Ve en az 2 transfer şart. Defans + bek ya da açık oyuncusu ama bek özellikli olabilir 3-5-2 için.

4. Mancini camiaya bu zaferle adapte oldu. Önemli is basardi sonucta. Bu basari kesinlikle onun.

5. 3-5-2 sistemiyle bize uygun bir sistem bulduk gibi. Cok begeniyorum bu sistemi.

Allahima sükürler olsun. Cok büyük is basardik. Alay ediyorlardi, egleniyorlardi grup belli olunca. Bu gruptan ciktik

Son maddeye katılıyorum. Zan hamlesi yerindeydi. Benim şüphelerim vardı. Aslında hala var. Önceki maç Elazığ bu maç ise Juve'de olsa kar altında kesik bir maçtı. Atmosfer farklı idi. Bir süre daha deneyebiliriz. ama gerçek şu ki eldeki hantal kanat oyuncuları yapısında 3-5-2 daha efektif heleki elimizde Drogba-Sneijder varken. Zevksiz bir futbol oynayacağız gibi ama sonuç önemli maalesef. 4.yıldızı almalıyız. Tek ihtiyaç o.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=8LoIF6VzH9A[/media]

Böyle bir maç oldu ve biz daha güçlenmiş olarak çıktık...

İşte bu süreci iyi yönetmek lazım. Sakatlıkları önlemek adına bazı isimleri kısa süreliğine dinlendirmek gerekiyor ya da az oynatmak. Direkt skoru düşünmeliyiz artık oyunu evelemek gevelemek olmamalı. Burak mesela yedeğe çekilmeli. Ve en az 2 transfer şart. Defans + bek ya da açık oyuncusu ama bek özellikli olabilir 3-5-2 için.

evet 3-5-2 biçok kişinin aklına yattı gibi, ama ebue ve riera çok yavaş kalıyorlar, onların daha hızlılarını bulmamız lazım yerli yada türk farketmez, bide mancini şu burak takıntısından vazgeçmeli dediğin gibi, umut niye ilk 11 başlamaz ki, bugün oynasa kesin gol atardı, drogba asist yapıyor herif kıçıyla vuruyor iyi mi:D bugün o kaledeydim pozisyonu çok net gördüm..

Gökhanin aciklamalirini kac defa izledim bugün. Adam ne güzel konusmus öyle. Icini dökmüs, ve bir rahatlama gördüm ben. :encouragement:

En büyüğünü atlamışsın...

300-400 M€ luk takımlarda vasat iş çıkaran hoca, 100 M€ luk Galatasarayda bu başarıya ulaştı.

Bu başarıyı kazanan Mancini den çok GALATASARAY RUHU dur..

ben mancininin 3 5 2 yi devre arasından sonra değiştireceğini düşünüyorum çünkü bruma diye bir gerçek var ve bruma bu sistemin oyuncusu değil

evet 3-5-2 biçok kişinin aklına yattı gibi, ama ebue ve riera çok yavaş kalıyorlar, onların daha hızlılarını bulmamız lazım yerli yada türk farketmez, bide mancini şu burak takıntısından vazgeçmeli dediğin gibi, umut niye ilk 11 başlamaz ki, bugün oynasa kesin gol atardı, drogba asist yapıyor herif kıçıyla vuruyor iyi mi:D bugün o kaledeydim pozisyonu çok net gördüm..

Daha rahat alacağımız bu turu Burak zora soktu. Bakın 6 yediğimiz real maçı mesela o kadar yemezdik o 2 önemli pozisyonu gol yapsa. Daha lig maçlarında niceleri rahat 6-7 puan daha almış olabilirdik. Bir analiz yapsak Burak'a ağır sövgüler oluşur o derece :)

ben mancininin 3 5 2 yi devre arasından sonra değiştireceğini düşünüyorum çünkü bruma diye bir gerçek var ve bruma bu sistemin oyuncusu değil

2.forvet olarak kenara yakın denenebilir. Hamit'de 3-5-2'nin "cukkk" adamı. Onu da içeri de çekersin ki o bölgede daha iyi onun boşluğuna da Bruma çapraz oynar. Gayet de olur. Bruma sonuçta genç. Öğrenecek.

Gökhanin aciklamalirini kac defa izledim bugün. Adam ne güzel konusmus öyle. Icini dökmüs, ve bir rahatlama gördüm ben. :encouragement:

Tamam Cam adam tamam yetenekleri kısıtlı ama efendi bir oyuncu. Ahlaklı spor ahlakı olan bir oyuncu. Servet'i gördü bu gözler. Emre'den sonra takıma gelmiş en efendi isimlerden. Ve görüldüğü gibi iyi de bir Galatasaraylı :)

Bruma aslında tam 3-5-2 oyuncusu; BRUMA = TOPLA HIZLI VE YIRTICI KANAT..

Emrah ında dediği gibi sağa hamit yerleşince ( İnşallah biraz da hızlanmış olarak gelir) brumanın yeri orijini olan sol kanat olacaktır..

Mourinho: Galatasaray zor kura olur ama Drogba buraya geri gelip alkış almayı hakediyor. Hatta ben geri döndüğümde aldığım alkışın 3 katını.

dedi mi gercekten?

1476404_631937293531049_1625777896_n.jpg

adamlar yaratici beyler

Bunu da Juve forumunda buldum :D

[attachment=5657:882659_10202687317733451_1540333232_o.jpg]

Ekli dosyalar

• 882659_10202687317733451_1540333232_o.webp
    882659_10202687317733451_1540333232_o.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 337
Bruma aslında tam 3-5-2 oyuncusu; BRUMA = TOPLA HIZLI VE YIRTICI KANAT..

Emrah ında dediği gibi sağa hamit yerleşince ( İnşallah biraz da hızlanmış olarak gelir) brumanın yeri orijini olan sol kanat olacaktır..

Ya da yine sağda forvet gibi kullanılır. Ortasaha dengeli olur. Geriye yardım etmeye gayret gösterdiği sürece arkasında Riera ya da Balta ile süper olur. Kademesi kötü Bruma'nın. Az geliyor ya da etkisiz oluyor. Şöyle bir ortasaha mesela :

3-5-2

Eboue-Hamit-Selçuk-Melo-Bruma

Gayet de olur. Hamit-Selçuk defansif ve fizik, Eboue dengeli, Bruma adam eksilten,

Veya;

Eboue-Hamit-Selçuk-Melo-Riera

Bruma

--------Drogba-----

Eboue defansı sağlama alacak Hamit ortasaha da statik ve defansa yakın. Melo - Riera'nın defansına yardımcı Riera daha önde gibi...

Geri
Üst Alt