ŞL 13/14 B Grubu 6. Maç | Galatasaray 1-0 Juventus | Maç Sonucu | 11 Aralık | Star TV

Sari kartlar, veya son mac da kirmiz gören biris var sayalim... kartlar sifirlaniyor mi ?

Italyanlarin surat ifadesine gel :)

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Z6_ewP629-I[/media]

Milan Ajax macindan :)

brxz9yua.png

Ben örnek yazdım sonradan dedim bunu sorarlar şimdi diye :D

Fark etmez Sneijder ortada kullan forvet arkası kullan. Bruma için hani düzen. Dengeli takım. Elazığ gibi rakibe gerek yok zaten. 3 forvet ya da 2.5 diyelim Sneijder ile oynanır.

Evet aslında mancininin de yapması gereken bence bu, maça göre kadro çıkmalı, maça göre derken her maç değil, güçlü takımlara karşı bi kadro ve zayıf takımlara karşı bi kadro, yani 2 alternatif kadromuz olmalı, formda oyuncular oynamalı, formsuzlar da dinlenmeli..

Evet aslında mancininin de yapması gereken bence bu, maça göre kadro çıkmalı, maça göre derken her maç değil, güçlü takımlara karşı bi kadro ve zayıf takımlara karşı bi kadro, yani 2 alternatif kadromuz olmalı, formda oyuncular oynamalı, formsuzlar da dinlenmeli..

Aynen. Yapmıyor değil ama elindeki malzeme de belli. Böyle olunca tekerrür oluyor ister istemez.

BbPOjvsCUAA2eMU.jpg:large

Şu resim paylaşıldı mı bilmiyorum ama bence bunların alayının niyeti bozuk ve bizi sadece bahane olarak kullanıyorlar gibi hissediyorum :D

Bence gruplardan çıkmamız geçen seneki schalke maçını yenmekten bile daha büyük olay.Geçen sene ki grubu saymıyorum rakipler gerçekten kötüydü.ama dün elediğimiz takım son italya şampiyonu kupayı 2 kere almış takımı eledik öyle ya da böyle.93teki manchesterı elememiz ayarında bir başarı oldu bu bence diğer takımları elemeye/geçmeye benzemiyor.daha başka hatırlamıyorum bu çapta olan varsa bilgilendirsin.

hahah yanliz ercan taner yine supermis ya... "hadi gule gule, alaverechi" hahahhaahahhaha

Geri
Üst Alt