Gökhan Kral
10 Numara!
- 23 Ağustos 2012
- 10.598
- 19
- 923
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu akşamki maçtan beklentimiz
![]()
nasıl bir grup ve maçtı bunlar özellikle real maçları rezil, deplasmanda ki kopenhag maçı rezilinşallah devre arası çok çok iyi ve nokta transferlerle şampiyon olacağız en kötü ikinciliği garantilemeliyiz şl için !
Yav biraz antuya bakayım da eğleneyim dedim adamlar Türkiye liginin, Şampiyonlar liginden daha önemli bir şey olduğuna kendilerini inandırmışlar. Ne olacak Şampiyonlar liginde oynayınca falan diyorlar. Yazık lan üzüldüm adamlara bu kadar aciz olunmaz ki.
Neyse sene sonu şampiyonluğu da alınca ama bi defa biz sizi 6-0 yenmiştik'e geri dönerler.
Risk budur.
![]()
hakan şükürü beğenmene şaşırdım
Yav biraz antuya bakayım da eğleneyim dedim adamlar Türkiye liginin, Şampiyonlar liginden daha önemli bir şey olduğuna kendilerini inandırmışlar. Ne olacak Şampiyonlar liginde oynayınca falan diyorlar. Yazık lan üzüldüm adamlara bu kadar aciz olunmaz ki.
Neyse sene sonu şampiyonluğu da alınca ama bi defa biz sizi 6-0 yenmiştik'e geri dönerler.
Ne oldu beyler? sallıyordunuz?
Yaş kaç ?
Mancini'ye rağmen kazandık. Sanki çok ahım şahım oynadık. Eksiklerimiz belli biz rezil olan sahanın bölgesinde 2 pas yapamıyorduk adamlar ona rağmen 2.yarı tehlikeli olabildi. Tipik Türk yorumu şu yaptığın gerçeklerden uzak. Juventus ile şu anki takım ile düzgün bir sahada oynasak 10 maçtan 7 tanesini kaybederiz. Gerçekci olmak Türk halkı için çok zor birşey eğitim şart.