ŞL 13/14 B Grubu 6. Maç | Galatasaray 1-0 Juventus | Maç Sonucu | 11 Aralık | Star TV

Sana katılmayan herkese karşı bu ergen davranışı gösterlerden misin sen de? Bu "yav he he" tam bir ezik davranışı haberin olsun, hiç bir teori üretemeyip haksız duruma düşüldüğünde kullanılan bir davranış haline geldi bazı üyelerce. Seni de böyle görmek üzücü. Yaşını bilmiyorum ama biraz olgun davranıp, saygılı yorumlar yapsan senin için iyi olur. Dikkat edersen hala düzgün bir şekilde yazmaya çalışıyorum.

Herkes seninle aynı düşünecek diye bir kural yok, ben Mancini'yi eleştiriyorum, sen de beğeniyorsan "katılmıyorum dostum, ben beğeniyorum" dersin ve sana ben "saçmalama" demem sırf bana katılmıyorsun diye.

BbSDEo5CcAAY-h5.jpg:large

manciniye ragmenmi kazandik

sero eskiden iyidin simdi trolle baglamisin...hepsi terim gitti diyemi.

Biraz respect baska biri olsaydi bu gruptan cikaramazdi bizi

Sana katılmayan herkese karşı bu ergen davranışı gösterlerden misin sen de? Bu "yav he he" tam bir ezik davranışı haberin olsun, hiç bir teori üretemeyip haksız duruma düşüldüğünde kullanılan bir davranış haline geldi bazı üyelerce. Seni de böyle görmek üzücü. Yaşını bilmiyorum ama biraz olgun davranıp, saygılı yorumlar yapsan senin için iyi olur. Dikkat edersen hala düzgün bir şekilde yazmaya çalışıyorum.

Mancini'ye ragmen kazandik nedir ya? Dun oynanacak en dogru oyunu oynadik. O saha da ne yapmamizi istiyordun, hazirlik paslari, kanatlardan organize ataklar filan mi? Orta sahayi direk gecerek uzun toplar oynayarak en akilli futbolu oynatti.

Deplasmanda ki Kope maçı rezil filan değildi, yediğimiz saçma golü çıkaramadık. Zaten Kopenhag gibi takımlardan yersen atman çok zorlaşır. Ona rağmen 3-4 net pozisyonumuz vardı ki o maçta takımın en önemli iki ismi yoktu. Muslera & Sneijder.

Ayrica Juventus deplasmanide kazanabilirdik hakem o sacma olmayan penalti vermeseydin cok kritik dakkikada hemde

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Rakibin Juventus, oynanan futbolu alinan puanlari begenmeyen var. Sirf Burak takintisi yuzunden. Adam isterse Barca'yi yensin yine begenmeyip Burak ve Mancini'ye ragmen kazandik diyeceksiniz.

Mancini geldiginden beri her mac farkli bir taktikle, her maca gore oynuyoruz oyunu. Takimin 3-5-2 ile oynadigi sadece 2. macinda oynanan bu futbolu begenmeyen adamla konusacak hic bir sey bulamiyorum. Art niyet baska bir sey degil.

Mancini'ye ragmen kazandik nedir ya? Dun oynanacak en dogru oyunu oynadik. O saha da ne yapmamizi istiyordun, hazirlik paslari, kanatlardan organize ataklar filan mi? Orta sahayi direk gecerek uzun toplar oynayarak en akilli futbolu oynatti.

Terbiyeli bir şekilde yazdıktan sonra her soruna veya yorumuna güzelce cevap veririm.

Öncelikle dünya senin etrafında dönmüyor, yani her şeyin doğrusunu sen, ben veya başkası bilmiyor. Herkes burada görüşünü söylüyor.

Konuya gelince, Elazığspor'a karşı da, Akhisar'a karşı da bu şekilde oynadığımızı hatırlatırım.

Terbiyeli bir şekilde yazdıktan sonra her soruna veya yorumuna güzelce cevap veririm.

Öncelikle dünya senin etrafında dönmüyor, yani her şeyin doğrusunu sen, ben veya başkası bilmiyor. Herkes burada görüşünü söylüyor.

Konuya gelince, Elazığspor'a karşı da, Akhisar'a karşı da bu şekilde oynadığımızı hatırlatırım.

Su Mancini'nin geldikten 4 gun sonra ciktigi Akhisar macindan mi bahsediyorsun?

Elazig macinda 2-0 one gecmissin, Sali macin var. Rolantiye almak yerine, 5-6 atmak icin mi ugrasirsin?

Ben senin Mancini'ye Burak'i oynattigi her mac sonrasi elestirecegini biliyorum. O yuzden konusacak bir seyimiz oldugunu dusunmuyorum.

Rüzgarı arkamıza aldık ama artık şu tartışmalara son vermek lazım kendi kendimize polemik yaratıyoruz yok Burakmış yok Manciniymiş hepside aslanlar gibi çıktı oynadı.Ve tekrar söylüyorum Burak halihazırdaki en iyi yerli forvettir !

Yeni gelmis bir hoca, 6 yemis bir takimi aliyor Juve'li Madrid'li gruptan cikariyor, bunu begendiremiyor. Problemimiz burada.

Su Mancini'nin geldikten 4 gun sonra ciktigi Akhisar macindan mi bahsediyorsun?

Elazig macinda 2-0 one gecmissin, Sali macin var. Rolantiye almak yerine, 5-6 atmak icin mi ugrasirsin?

Ben senin Mancini'ye Burak'i oynattigi her mac sonrasi elestirecegini biliyorum. O yuzden konusacak bir seyimiz oldugunu dusunmuyorum.

Şu davranışın hoş değil haberin olsun. Sen takımın oynadığı ezik futboldan hoşnutsan sorun yok.

Ve evet Burak'ı oynattığı her maç eleştiririm, bir futbolsever ve Galatasaray'lı olarak bu en büyük hakkım.

Bu arada bu takım 10 kişilik yedek Madrid'den de 4 yedi. Ben takımın oyununda kaç maçtır herhangi bir ilerleme göremiyorum. Tek gördüğüm anadolu takımları gibi kapanıp gol yememeye çalışmak ve kontradan ilerde 3 kişi ile gol aramak. ;)

Barça ile oynamadık, oynamıyoruz. Akhisara da böyle oynuyoruz, Juventus'a da. Ben utanıyorum, sizleri bilemem.

sanırı ya ben anlatamadım ya da siz anlamamışsınız ama dediklerim ile yazdıklarınızın hiçbir alakası yok. real madrid barca ile oynarken de aynı oyunu oynuyordu, 3. lig ekibi ile oynarken de. bu bir sistem artık. nasıl topa hakim olma bi sistem ise topun kontrolünü rakibe bırakma da bir sistem, bunu artık aciziyet ifadesi olarak değerlendirmenin devri geçti. lucescu bizi böyle oynatıyorken zamanında kötü oynuyoruz diye beğenmedik ama adam kimsenin yapamadığını yaptı.

eğer siz böyle oynamayı acizlik, zayıflık olarak görüyosanız zaten yapacak bişey yok, bakış açınızı değiştirmeniz lazım. bayern ve barca sizin beğendiğiniz ekol ile şampiyonlar ligi şampiyonu olurken çelsi ve inter ise diğer türlü oyunla şampiyolar ligi şampiyonu oldu. size göre futbol oynamadan şampiyon oldular, bana göre son derece başarılı bir sistem ile şampiyon oldular.

en önemlisi bizim gibi altyapıdan gelen belli bi düzenin olmadığı bir ülkede ve kulüpte, böyle takın takır futbol oynatıp önüne geleni yenmek son derece güç bir yoldur, aksine rakibi durdurup fırsatını bulduğuna vurmak daha kolay bi yoldur. eğer tüm altyapı sistemimizi baştan aşağı yenileyeceksek, uzun vadede evet dediğiniz yol tabi ki göze hoş geleceğinden tercih edilebilir ama şu an bizim yeniden avrupada ismimizi duyurmamız için ve kısa vadede sürekli başarı için bence bu yol da tercih edilebilir.

Geri
Üst Alt