Salih Sahin
10 Numara!
- 3 Aralık 2012
- 11.894
- 4
- 783
Mancini'ye rağmen kazanmasını bildi 10 oyuncumuz. Gayet takıntısız bir şekilde yazıyorum, bil istedim.
He Suha he.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mancini'ye rağmen kazanmasını bildi 10 oyuncumuz. Gayet takıntısız bir şekilde yazıyorum, bil istedim.
Ahahahaha
[media]https://www.youtube.com/watch?v=4FzmevvSUrA[/media]
He Suha he.
hocam rica etsem şunu link olarak da paylaşır mısın link olarak kopyalayamadım bir türlü![]()
Sana katılmayan herkese karşı bu ergen davranışı gösterlerden misin sen de? Bu "yav he he" tam bir ezik davranışı haberin olsun, hiç bir teori üretemeyip haksız duruma düşüldüğünde kullanılan bir davranış haline geldi bazı üyelerce. Seni de böyle görmek üzücü. Yaşını bilmiyorum ama biraz olgun davranıp, saygılı yorumlar yapsan senin için iyi olur. Dikkat edersen hala düzgün bir şekilde yazmaya çalışıyorum.
Deplasmanda ki Kope maçı rezil filan değildi, yediğimiz saçma golü çıkaramadık. Zaten Kopenhag gibi takımlardan yersen atman çok zorlaşır. Ona rağmen 3-4 net pozisyonumuz vardı ki o maçta takımın en önemli iki ismi yoktu. Muslera & Sneijder.
Mancini'ye ragmen kazandik nedir ya? Dun oynanacak en dogru oyunu oynadik. O saha da ne yapmamizi istiyordun, hazirlik paslari, kanatlardan organize ataklar filan mi? Orta sahayi direk gecerek uzun toplar oynayarak en akilli futbolu oynatti.
Terbiyeli bir şekilde yazdıktan sonra her soruna veya yorumuna güzelce cevap veririm.
Öncelikle dünya senin etrafında dönmüyor, yani her şeyin doğrusunu sen, ben veya başkası bilmiyor. Herkes burada görüşünü söylüyor.
Konuya gelince, Elazığspor'a karşı da, Akhisar'a karşı da bu şekilde oynadığımızı hatırlatırım.
Bugünde maç varmı Juveyle:trollfacce.gif:
Su Mancini'nin geldikten 4 gun sonra ciktigi Akhisar macindan mi bahsediyorsun?
Elazig macinda 2-0 one gecmissin, Sali macin var. Rolantiye almak yerine, 5-6 atmak icin mi ugrasirsin?
Ben senin Mancini'ye Burak'i oynattigi her mac sonrasi elestirecegini biliyorum. O yuzden konusacak bir seyimiz oldugunu dusunmuyorum.
Barça ile oynamadık, oynamıyoruz. Akhisara da böyle oynuyoruz, Juventus'a da. Ben utanıyorum, sizleri bilemem.