ŞL 13/14 B Grubu 6. Maç | Galatasaray 1-0 Juventus | Maç Sonucu | 11 Aralık | Star TV

692429.jpg

nasıl bir grup ve maçtı bunlar özellikle real maçları rezil, deplasmanda ki kopenhag maçı rezil :) inşallah devre arası çok çok iyi ve nokta transferlerle şampiyon olacağız en kötü ikinciliği garantilemeliyiz şl için !

deplasmandaki kopenhag maci o kadar rezil degildi bence, cok erken bi gol yedik ve cikaramadik, kopenhag'i o kadar kucumsememek lazim kendi sahasinda avrupa nin devlerine bile yenilmiyor son yillarda

Yav biraz antuya bakayım da eğleneyim dedim adamlar Türkiye liginin, Şampiyonlar liginden daha önemli bir şey olduğuna kendilerini inandırmışlar. Ne olacak Şampiyonlar liginde oynayınca falan diyorlar. Yazık lan üzüldüm adamlara bu kadar aciz olunmaz ki.

Neyse sene sonu şampiyonluğu da alınca ama bi defa biz sizi 6-0 yenmiştik'e geri dönerler.

Yav biraz antuya bakayım da eğleneyim dedim adamlar Türkiye liginin, Şampiyonlar liginden daha önemli bir şey olduğuna kendilerini inandırmışlar. Ne olacak Şampiyonlar liginde oynayınca falan diyorlar. Yazık lan üzüldüm adamlara bu kadar aciz olunmaz ki.

Neyse sene sonu şampiyonluğu da alınca ama bi defa biz sizi 6-0 yenmiştik'e geri dönerler.

Ligdeki amaç cl ye gitmek diyorlardı angutlar simdi kökten tutuştular gruptan cikmamiz bunlardan çok kimseye koymamistir

Daha geçen sene Avrupa Ligini kazanınca kimse lig şampiyonunu hatırlamaz falan filan diyorlardı balık hafızalılar.

Deplasmanda ki Kope maçı rezil filan değildi, yediğimiz saçma golü çıkaramadık. Zaten Kopenhag gibi takımlardan yersen atman çok zorlaşır. Ona rağmen 3-4 net pozisyonumuz vardı ki o maçta takımın en önemli iki ismi yoktu. Muslera & Sneijder.

Ne oldu beyler? sallıyordunuz?

Mancini'ye rağmen kazandık. Sanki çok ahım şahım oynadık. Eksiklerimiz belli biz rezil olan sahanın bölgesinde 2 pas yapamıyorduk adamlar ona rağmen 2.yarı tehlikeli olabildi. Tipik Türk yorumu şu yaptığın gerçeklerden uzak. Juventus ile şu anki takım ile düzgün bir sahada oynasak 10 maçtan 7 tanesini kaybederiz. Gerçekci olmak Türk halkı için çok zor birşey eğitim şart.

Mancini'ye rağmen kazandık. Sanki çok ahım şahım oynadık. Eksiklerimiz belli biz rezil olan sahanın bölgesinde 2 pas yapamıyorduk adamlar ona rağmen 2.yarı tehlikeli olabildi. Tipik Türk yorumu şu yaptığın gerçeklerden uzak. Juventus ile şu anki takım ile düzgün bir sahada oynasak 10 maçtan 7 tanesini kaybederiz. Gerçekci olmak Türk halkı için çok zor birşey eğitim şart.

7/10 biraz iddialı bir istatistik olmuş. Şu Juventus'la üstüste 2 maç yaptık ve kaybetmedik. İlk maçta düzgün sahada oynamıştık, uzun süre de öndeydik ve aptalca bir hata yapmasak güle oynaya kazanıyorduk. Bu son maçta sadece bir tane ciddi pozisyonları var. Her iki maç da taktik maçı oldu ve istediğimizi aldık.

Futbol böyle bir oyun, sen ne oynarsan oyna günün sonunda tabelada ne yazdığı önemli. Juve'den bu skorları almamızın en önemli nedeni Mancini'nin Juve'yi çok iyi tanıması ve bizim takımın özellikle defansta konsantrasyonunu bozmadan onun istediklerini uygulaması. Aynı konsantrasyon ve beceriyi hücum aksiyonlarında da göstermeye başladığımız anda CL ilk 16 için bile tehlikeli bir takım haline geleceğiz.

Tamam dün galibiyetin tadını çıkardık, biraz da gerçekleri yazalım;

Buraya gelip Mancini'yi övmeyin Allah aşkına. Adam sadece maçı izledi, üstüne tüm maç boyunca Burak ile bizi 10 kişi oynattı tıpkı diğer maçlardaki gibi. Helal olsun sahada mücadele eden 10 kişiye. Sadece Juventus ile değil Mancini ve Burak ile de mücadele ettiler. Oynadığımız futboldan utanıyorum, Melo-Sneijder ve Drogba'nın ayağına bakıyoruz her maç.

drogba,melo ve umut bu seneki gruptan çıkmamaızın baş aktörleridir..hani dünyanın en iyi başkanının tembel dediği melo,hani forum moderatörlerinin burak oynasın bu yedek kalsın dedikleri drogba,

Geri
Üst Alt