ŞL 13/14 B Grubu 6. Maç | Galatasaray 1-0 Juventus | Maç Sonucu | 11 Aralık | Star TV

Aynı şartlarda Terim olsaydı kopenhag maçının haberini almasıyla kaybedecek birşey yok edasıyla maçın başlamasıyla 30-45 arası kontrolsuz saldırırdık golü yerdik.sonra tribünler zaten ikinci yarı başlardı ölüm varmış vs vs. oyuncular kopardı 1-2 gol daha yerdik ve kaybederdik.biz sonra 8.5-15 dakika süper oynadık ama olmadıyınca olmuyor diye açıklamalar yapılırdı.

yalnız bu fatih hocanın kötü olduğunu göstermez, onun oyun mantalitesi bu. o mantaliteye uygun oyuncularla neler yapabileceğini de biliyoruz. sanırım yanlış anlaşılan nokta o. evet fatih hoca muhtemelen bu gruptan çıkaramazdı ama o asla onun değerini düşürmez.

çooook doğru. sadece burda değil türkiyede böyle. del bosqueler de eleştirildi, lucescular da. bizi kimse mutlu edemiyo. mourinho gelsin ilk maçtan sonra eleştirilmezse bişey bilmiyorum :D

Bardagin bos kismina bakiyoruz maalesef herzaman millet olarak.. Dün elensekte manciniye sallayalim diyenler cok olmustur.. Ayni haksizliklarin Fatih Terime yapildigi gibi

manciniye gerçekten güveniyorum. bu turu terim asla ama asla geçemezdi. mancini gerçekten istediği sistemi oturtabilirse ve seneye yabancı sınırıda kalkarsa ki kalkacağa benziyor çok iyi bir takım kuracağına eminim

Ben bahanelere sığınmamasını kendine güvenini ve durumu idare yerine sistemini oturtmaya çalışmasını emek harcamasını takımı oyuncuları tek tek kurcalaya kurcalaya denemesini seviyorum ve takdir ediyorum..

Başka hoca olsa Akhisar deplasmanı zor bi deplasmandı Selçuk Melo yoktu Fenerbahçe deplasmanı zordu yıllardır yenilmeyen rakip bu kez yenmek istedik ama kalede MUslera yoktu Chedjou erken gereksiz penaltı yaptırdı vs vs vs

Yani en zor zamanda takıma geldi.Düşün 6 yemişsin Realden Juve deplasmanına gidiyorsun Dönüyosun Akhisar deplasmanı.. Kopenhagla hayati maç Musleera sakat.. Dönüyosun Fener maçı Sonra Reale gidiyosun yne Muslera yok Hatta dahası Eray var...

Bence Terim kalsa da çok zorlanırdı çünkü en zor virajlar buralardı..

DURAN ADAM (lar) savaşı kızışıyooor...

DRO nun bu paylaşımına ;

DDDDİÇ.jpg

Webo da bunu yollamış..

121220130919112568195_3.jpg

Halbuki HARBİ ORİJİNAL BUDUR Webo Efendicik...

costubirkereBuyuk.jpg

ulkedekı sacmalıklardan cok ıtalyan medyası cıldırtmıs bızımkılerı. hangı oyuncuyla konusulsa ıtalyan medyasına göndermede bulunuyorlar.

Bardagin bos kismina bakiyoruz maalesef herzaman millet olarak.. Dün elensekte manciniye sallayalim diyenler cok olmustur.. Ayni haksizliklarin Fatih Terime yapildigi gibi

burda fatih ocayı en çok eleştirenlerden biriyim ama oynattığı oyundan ziyade yüzüstü bırakıp gittiğini düşündüğüm için, bülent korkmazı mesut bakkalın yardımcısı olarak gençler eşofmanı ile gördüğümde gözümden yaş gelmişti üzüntüden, fatih hocanın da böyle bi olayı kabul ettiğini duyduğum anda aynı şeyi yaşadım. ama bu ne olursa olsun bazı gerçekleri değiştirmez.

bu hocaların kendi oyun anlayışları vardır, fatih hoca bam güm sistemsiz bi oyunu oynar, mancini rakibi oynatmama, defansta açık vermemeyi oynar. çünkü fatih terimin içinden çıktığı türk futbolunun oyun anlayışı budur, mancininin de diğer italyanlar gibi anlayışı odur. fatih terimden mancini veya guardiola beklemek hatadır, manciniden klopp veya guardiola beklemek de hatadır.

işin teknik kısmı bir yana her ne amaç için olursa olsun galatasarayın başarısız olmasını isteyen hiçbir şekilde iyi niyetli değildir, 2. tura kalırsan 5ten aşağı yemeyiz o yüzden elenelim diyenler de dahil, 5 yiyelim ama o kura çekiminde olalım, sonuç olarak bunun adı futbol, ne olacağı belli olmaz.

Daha önce yazan oldumu bilmiyorum ama.

Sneijder numara 10

Dünün tarihi 11.12.13

10.11.12.13 arda arda bir dizilim olmuş:):)

♧tapatalk♧

Bir kaç kişiden aldığım habere göre dün maç öncesi taraftarlara plastik mermi ve biber gazı kullanmış polisler.

İyice polis diktatörlüğüne doğru gidiyoruz.

"Çok zor bir gruptaydık. İlk maçta alınan farklı bir yenilgi vardı. Gruptan çıkmak kolay değildi. Torino'daki beraberlikten sonra avantaj elde ettik. Önemli bir iş başardık. Juventus ve Real Madrid'in olduğu gruptan çıkmak kolay değildir. Oyuncularımı tebrik ediyorum."

"Gençken Juventus taraftarıydım. Dün onlara karşı kazanmak önemliydi."

"Motivasyon önemli. Juventus maçında futbolcularım ekstra motive oldular. Kaliteli bir takıma sahibiz. Daha iyiye gidiyoruz. Kilit unsur konsantrasyon. İyi bir takım olduğumuzu hatırlamamız gerekiyor."

"Yeni bir takıma geldiğiniz zaman işler zor olabiliyor. Bazen 4-5 ay gerekiyor. Takımla beraber sezon başı kampı geçirmeniz lazım. Futbola bakış açınızı takıma böyle tanıtırsınız. İyi yolda olduğumuzu düşünüyorum. Sistelerde numaralar önemli değildir, önemli olan mentalitedir."

"Hem Sneijder hem de Muslera uzun süre bizimle birlikte değildi. Onların yokluğu takımı olumsuz etkiledi. Sneijder çok önemli bir oyuncu. Oyun kuruyor, gol atıyor."

"Dünyanın her yerinde gazeteler aralık ayında ocak ayı için transfer dedikoduları üretir. Sneijder'ın Manchester United'a gideceğine inanmıyorum."

"Gökhan Zan tecrübeli ve iyi bir futbolcu. Fiziksel sıkıntılarını aştı. Değerli bir oyuncu."

"Juventus galibiyeti çok önemliydi. Artık bunu bir kenara bırakmak lazım. Geçmişte kaldı. 3 zor maç bizi bekliyor. Ocak ayında gelecek için planlamalar yapabiliriz."

"Transferle ilgili şu an için konuşmak istemiyorum."

"Rakiplerimiz Avrupa'nın en güçlü takımları. Herhangi bir isteğim yok."

"Hamit bizim için çok önemli bir oyuncu. Umarım bir an önce iyileşir."

"Frikik problemimiz yoktu. Bunlar abartılacak şeyler değil."

"Türkiye Kupası'nın formatı biraz uzun. Umarım değişir. Türkiye Kupası forma şansı bulamayan futbolcular için yararlı."

Daha önce yazan oldumu bilmiyorum ama.

Sneijder numara 10

Dünün tarihi 11.12.13

10.11.12.13 arda arda bir dizilim olmuş:):)

♧tapatalk♧

Evet, Benim de aklımdaydı ... Unutulması zor bir tarih..

İnternette dün bir zamanlama kutlaması dahi yapılmış...

....Tarih: ........Saat:

11/12/2013 -- 14:15:16

resim kufur icerir yalniz maksuz eklemedim sey olmasin diye :ka23: Sneijder'in bi resmi

Haklısınız..

Bazen böyle işlerde aynı amaca ulaşmak için dozu kaçıranlar , aynı zamanda kendi ayaklarına sıktıklarının farkında olmuyor.

Aynı anlamda daha masum kelime kullansaydı yapan kişi, daha rahat kullanımı ve dağılımı olurdu..

bu tür şeyleri bizden başka ciddiye alanlar var mı çok merak ediyorum :)

Bunu ciddiye alipta ne yapabiliriz ki? Isin eglencesi, dünkü guzel galibiyetten cikarailacak ufak enstantaneler. Iyi denk gelmiş. Tarih bile basli başına super degilmi 11.12.13 ve tarihi zafer.

Zaten burda da bir konusuruz sonra geceriz, en fazla 1-2 sayfa yani:)

♧tapatalk♧

Bunu ciddiye alipta ne yapabiliriz ki? Isin eglencesi, dünkü guzel galibiyetten cikarailacak ufak enstantaneler. Iyi denk gelmiş. Tarih bile basli başına super degilmi 11.12.13 ve tarihi zafer.

Zaten burda da bir konusuruz sonra geceriz, en fazla 1-2 sayfa yani:)

♧tapatalk♧

bişey olduğundan değil ya ciddi anlamda merak ediyorum. atıyorum bi ingiliz, fransız, japon, rus, çinli, arap, afrikalı, ... bugün 11.12.13 acaba ne olacak diye bekler mi, biz böyle akdenizliliğin verdiği bi olay sanırım illa bişey bekliyoruz :D

bişey olduğundan değil ya ciddi anlamda merak ediyorum. atıyorum bi ingiliz, fransız, japon, rus, çinli, arap, afrikalı, ... bugün 11.12.13 acaba ne olacak diye bekler mi, biz böyle akdenizliliğin verdiği bi olay sanırım illa bişey bekliyoruz :D

Bu birazda kisilerin ufak detaylara karsi merakidir. Mesela millet evlenmek icin 12.12.12 tarihini bekliyor. Bu bazisina gore ilginc gelir bazisina onemsiz bir detay. Ama her olaydan bir ilginclikler cikartmak guzeldir. Cok onemli birseg degil ama akilda kalmasi icin guzel bir sey:) bundan 20 sene sonra ne gundu ya hic unutmam 11 aralık 2013 de dersin:) cunku 11.12.13 akildan çıkmaz:)

♧tapatalk♧

Geri
Üst Alt