Recep İçfındık
Büyük Kaptan
- 10 Mart 2011
- 22.387
- 1.439
- 1.503
Şu fotonun daha kalitelisi olan var mı Sneijder golu atıp koşarken
![]()
valla gecen bi yerde biraz daha kalitelisini gordum. Belki ararsan bulabilirsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
![]()
yıllardır üyeyim bu foruma ve severim. G.Saray'ımı buradan takip ederim. ilk defa ceza yedim. ban yemek ne feci birşeymiş öyle arkadaşbu tarihi maç ile alakalı neler oldu neler ve ben buraya gelip hiçbirşey yazamadım ve forumun o maç ortamından uzak kaldım. cidden can sıkıcı birşey. ama kazandık ya çok şükür önemli olan o. daha farkında değiliz belki ama öyle önemli ve tarihi bir maçı kazandık ki. şikecilerin en şikecisi olan kıl olduğum juveyi üzüp evine gönderdik ya helal olsun bu takıma. şimdi ligde de son 3 maçı kazanıp puan farkının açılmasına izin vermeden ve hatta mümkünse biraz olsun eriterek devre arasına girebilirsek ikinci yarı çok farklı olacak inanıyorum.
G.SARAY'IN İTALYANLARA KARŞI İÇ SAHA KARNESİ
02.12.2003 Galatasaray - Juventus 2-0
20.11.2001 Galatasaray - AS Roma 1-1
11.09.2001 Galatasaray - SS Lazio 1-0
07.03.2001 Galatasaray - AC Milan 2-0
09.12.2000 Galatasaray - Bologna 2-1
03.11.1999 Galatasaray - AC Milan 3-2
02.12.1998 Galatasaray - Juventus 1-1
10.12.1997 Galatasaray - AC Parma 1-1
09.12.1992 Galatasaray - AS Roma 3-1
23.01.1963 Galatasaray - AC Milan 1-3
+
11.12.2013 Galatasaray- Juventus 1-0
tam 51 yıl oldu spagettiler..
yıllardır üyeyim bu foruma ve severim. G.Saray'ımı buradan takip ederim. ilk defa ceza yedim. ban yemek ne feci birşeymiş öyle arkadaşbu tarihi maç ile alakalı neler oldu neler ve ben buraya gelip hiçbirşey yazamadım ve forumun o maç ortamından uzak kaldım. cidden can sıkıcı birşey. ama kazandık ya çok şükür önemli olan o. daha farkında değiliz belki ama öyle önemli ve tarihi bir maçı kazandık ki. şikecilerin en şikecisi olan kıl olduğum juveyi üzüp evine gönderdik ya helal olsun bu takıma. şimdi ligde de son 3 maçı kazanıp puan farkının açılmasına izin vermeden ve hatta mümkünse biraz olsun eriterek devre arasına girebilirsek ikinci yarı çok farklı olacak inanıyorum.
ban yiyen bilir o duyguyu mapusa düşmüş gibi hissedersin ama sayılı gün çabuk geçiyor![]()
![]()
Bak bide bu değişik var..:ka25: