ŞL 13/14 B Grubu 6. Maç | Galatasaray 1-0 Juventus | Maç Sonucu | 11 Aralık | Star TV

ban yiyen bilir o duyguyu mapusa düşmüş gibi hissedersin ama sayılı gün çabuk geçiyor :)

hiç sorma renkdaş aynen :D hayır bir de en çok koyan da tarihte eşine benzerine rastlanmayacak şekilde çok kritik bir şampiyonlar ligi maçımız tehir ediliyor, ne olacağı belli değil herşey muamma, yok bir sonraki gün oynanacak yok saat 16:00 da yok saat 14:00 de yok efendim sabah namazından hemen sonra oynatacağız hazır uyanık cemaatle beraber maçı da aradan çıkaracağız gibi muhabbetler dönüyor, ben gelipte şurada bir merhaba diyemiyorum :D çok fena ama şükürler olsun ki kazandık...

2034223_w2.jpg

Sneijder'in üzerindeki ceket ne güzel mis öyle. GSstore'da var mi aceba?

2034267_w2.jpg

BbNhDMJIgAABiFK.jpg:large

Ve onlar topu seyrederken; Biz turu alıp götürdük...:triumphant::triumphant::triumphant:

1458529_610955038961978_2097788161_n.jpg

Ehueheh juveye koymamız tff'yi de baya bi sarsmış:D

"Avrupa Ligi'nde grubunu namağlup lider tamamlayan Trabzonspor'u tebrik eden Futbol Federasyonu, bir yanlışa imza attı..

TFF Resmi internet sitesina konulan kutlama mesajında, "UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz Trabzonspor, J Grubu'ndaki son maçında İtalya temsilcisi Juventus ile deplasmanda 0-0 berabere kalarak, grubu ilk sırada tamamladı ve 32 takımlı eleme turunda mücadele etmeye hak kazandı" denildi.

Daha sonra Juventus hatası düzeltilerek Lazio yazıldı."

Ehueheh juveye koymamız tff'yi de baya bi sarsmış:D

"Avrupa Ligi'nde grubunu namağlup lider tamamlayan Trabzonspor'u tebrik eden Futbol Federasyonu, bir yanlışa imza attı..

TFF Resmi internet sitesina konulan kutlama mesajında, "UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz Trabzonspor, J Grubu'ndaki son maçında İtalya temsilcisi Juventus ile deplasmanda 0-0 berabere kalarak, grubu ilk sırada tamamladı ve 32 takımlı eleme turunda mücadele etmeye hak kazandı" denildi.

Daha sonra Juventus hatası düzeltilerek Lazio yazıldı."

şike dahil her anlamda dünyaca ünlü juventus denen takımı CL turundan etmemiz bizim şikecilerinde içlerine oturmuş belli. G.Saray'ın ölüsü bile CL deki en zor ölüm gruplarından birinden çıktı tabi dile kolay. dert etmişler kendilerine belli. gidip şimdi 12numara.org veya antu.com'a falan baksam kesin kaç para kazandılar, kiminle eşleşmeliler, hangi takım çıkarsa G.Saray için en kötüsü olur diye hesap yapmaya bile başlamışlardır güvercingiller eminim :D

Bos islerle ugrasip bizi rezil etmeyin milletin forumuna girip kufur ederek. Amaciniz ne arkadas?

Madrid başkanı Perez bizim başkanı aramış baya övmüş bizi.

kahramanlık hikayesi demiş ve taraftara hayran kaldığını belirtmiş.

Nevzat Dindar'ın haberi

Renktasimizin biri Juventus forumunda ayari veriyor. Cok güldüm :2aloh1::2aloh1::2aloh1:

"Firstly do you have any winning against Galatasaray in the past? No!

Shut up and dont open your siktiğim mouth!

Your siktiğim italian league is rubbish. You are not good!"

forumlarına bakıyorum şimdi bu hıyartoların :D adamlar maçtan önce bizimle resmen alay ediyorlarmış. neler neler var okuyun. tabi kimi maçtan çekiniyormuş ama genelde hepsi şımarık italyan çocukları! maçtan sonra maç konusunun ismini ise şöyle değiştirmişler :D

Thread: [Champions League] Frozen Kebab 1-0 JUVENTUS (Dec. 11th 2013)

bir de bu maç ile alakalı 300 spartalı film görüntüleri hazırlayıp gaza gelmişler. bunlarında antu kafasından bir farkı yok söyleyeyim :D genel olarak şikecilerin genlerinde var herhalde beyin sulanması :D

[media]https://www.youtube.com/watch?v=hdwOFMY0ypE[/media]

Hafta sonu spor proframlarini iple cekiyorum hele beyaz futbolu simdiden soyleyim umit ozat olmayabilir programda bir behaneyle

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Geri
Üst Alt