ŞL 13/14 Final | Real Madrid 4-1 Atletico Madrid | MS | 24 Mayıs | ŞAMPİYON R. MADRİD

4037incii5578069.jpg

ban+idam

Ben finali hiç beğenmedim şahsen. Geçen seneki Alman finali bundan 3-4 gömlek falan daha güzel maçtı.

Ne kadar bosbogazlar var

Adamlar 4 6 4 6 atarak geldi

Bazilarida kafa tutacagimizi saniyordu real e

Ilk maci 6 ikinci maci 10 kisi ile 4 leyerek gectiler

Su mac yuzunden 4 nci yildiz gitti

Sacma sapan bi adam hoca oldu takıma

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Atletico'nun büyüklüğü ne kupa büyüklüğüdür ne de başka bişey. Adı konamaz. Anlsnza iste yhaaa .s.s

Tapata

Yine bir Türk oyuncu ŞL'yi kazanamadı. Gerçi Emre Can geçen sene kazanmıştı oynamasa bile

Ajansspor ‏@Ajanssporcom 7 dk.

1966 yılında Avusturya Eurovision'u, Real Şampiyonlar Ligi'ni ve Atletico da La Liga'yı kazanmıştı. Peki İngiltere Dünya Kupası'nı alır mı?

Bu ne la :D :D

Diego Simeone, oynadığı büyük kumarı 90+2'de, futbol sahasının neredeyse her yerinde oynayabileceğini sayısız pozisyonda tekrar gözler önüne seren Sergio Ramos'un kornerden gelen topu büyük bir ustalıkla köşeye bırakması sonucunda kaybetti. Dakikalar 70'i gösterdiğinde Atletico Madrid nefes almakta zorlanıyordu. Uzatmanın son dakikalarında ekrana yansıtılan koşu mesafeleri aslında her şeyi özetler niteliğe sahipti. 14'er kilometre koşan üç oyuncu da Atletico Madrid'e aitti. Ben, Simeone'nin Ancelotti'ye kıyasla elindeki imkanla yarattığı kadroya ve gizli kahramanlarına aşılamış olduğu başarı azmine hayran kaldım. Bu yüzden üzgünüm. Fakat futbol böyle bir şey. Bale bu sezon hiç olmadığı kadar cömert davranmasa, Ronaldo yokları oynamasa belki bu iş 90 dakika içinde sonuçlanacaktı. Uzatmalarda yaşanan dramatik son, her ne kadar haklı gibi görünse de Simeone destekçilerini ve Atletico taraftarlarını hüsrana uğrattı.

Ronaldo ya bile laf edenler asil ergenlerin ta kendileri dir, nasil kiskanclik bu boyle.. Illa bi b.k atalim dusuncesin'deler..

Arda'ya üzüldüm şimdi.

Geri
Üst Alt